MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 27 Kasım 2022 #1 Stock ROM lazım aynısını olması lazım telefonumu 1 aydır açamıyorum. Olan varsa verebilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Kasım 2022
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 27 Kasım 2022 #2 Huawei Orijinal Stock Rom
MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 27 Kasım 2022 #3 Oğuzhan NAS dedi: Huawei Orijinal Stock Rom Genişletmek için tıkla... bu çalışırmı telefonda knk Oğuzhan NAS dedi: Huawei Orijinal Stock Rom Genişletmek için tıkla... Attıgımız SSL'e aynı değil ama çalışır mı kanka Oğuzhan NAS dedi: Huawei Orijinal Stock Rom Genişletmek için tıkla... Olmadı kanka ROM Son düzenleme: 27 Kasım 2022
Oğuzhan NAS dedi: Huawei Orijinal Stock Rom Genişletmek için tıkla... bu çalışırmı telefonda knk Oğuzhan NAS dedi: Huawei Orijinal Stock Rom Genişletmek için tıkla... Attıgımız SSL'e aynı değil ama çalışır mı kanka Oğuzhan NAS dedi: Huawei Orijinal Stock Rom Genişletmek için tıkla... Olmadı kanka ROM
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 28 Kasım 2022 #4 MusaBey dedi: Bu çalışır mı telefonda kanka Attıgımız SSL'e aynı değil ama çalışır mı kanka Olmadı kanka ROM Genişletmek için tıkla... Hocam çok pardon model kodunu okuyamamışım Huawei Orijinal Stock Rom
MusaBey dedi: Bu çalışır mı telefonda kanka Attıgımız SSL'e aynı değil ama çalışır mı kanka Olmadı kanka ROM Genişletmek için tıkla... Hocam çok pardon model kodunu okuyamamışım Huawei Orijinal Stock Rom
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 28 Kasım 2022 #6 MusaBey dedi: ustam buda olmuyor Genişletmek için tıkla... Hocam doğru yaptığınızdan emin misiniz ?
MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 28 Kasım 2022 #7 Oğuzhan NAS dedi: Hocam doğru yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet aynı hata geliyor Huawei servisine gitse yapılır mı? Oğuzhan NAS dedi: Hocam doğru yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... SD carda attım yazılımı ve kurdu yazulu ama yine aynısı
Oğuzhan NAS dedi: Hocam doğru yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet aynı hata geliyor Huawei servisine gitse yapılır mı? Oğuzhan NAS dedi: Hocam doğru yaptığınızdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... SD carda attım yazılımı ve kurdu yazulu ama yine aynısı
Oğuzhan NAS Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 Yer Innsbruck Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Teknisyeni 29 Kasım 2022 #8 MusaBey dedi: Evet aynı hata geliyor Huawei servisine gitse yapılır mı? SD carda attım yazılımı ve kurdu yazulu ama yine aynısı Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir cihazdan fotoğrafını çeker misiniz ne yapıyor ne arıza veriyor cihazınız.
MusaBey dedi: Evet aynı hata geliyor Huawei servisine gitse yapılır mı? SD carda attım yazılımı ve kurdu yazulu ama yine aynısı Genişletmek için tıkla... Hocam başka bir cihazdan fotoğrafını çeker misiniz ne yapıyor ne arıza veriyor cihazınız.
MusaBey Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 66 29 Kasım 2022 #9 Oğuzhan NAS dedi: Hocam başka bir cihazdan fotoğrafını çeker misiniz ne yapıyor ne arıza veriyor cihazınızı Genişletmek için tıkla... Hata bu ustam Dosya Ekleri 64C1A06C-FE25-469B-A199-648FF81321D9.jpeg 141,9 KB · Görüntüleme: 218
Oğuzhan NAS dedi: Hocam başka bir cihazdan fotoğrafını çeker misiniz ne yapıyor ne arıza veriyor cihazınızı Genişletmek için tıkla... Hata bu ustam
P protonlogin Femtopat Katılım 29 Kasım 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2023 #10 MusaBey dedi: Hata bu ustam Genişletmek için tıkla... hocam bendede aynı hata var halettinizmi peki