Merhaba. Şu anda Redmi Note 13 serisi bir cihaz kullanıyorum. Telefonla WhatsApp YouTube Instagram harici isim olmaz, arada Mobile Legends oynuyorum. Arkadaşım Huawei P30 Pro cihazını satıyor. Cihaz hoşuma gitti. Hızı, kamerası falan da iyi ama güncellik açısından bir hayli eski. EMUI 12 ve Android 10 mevcut. Sizce alayım mı?
Merhaba. Şu anda Redmi Note 13 serisi bir cihaz kullanıyorum. Telefonla WhatsApp YouTube Instagram harici isim olmaz, arada Mobile Legends oynuyorum. Arkadaşım Huawei P30 Pro cihazını satıyor. Cihaz hoşuma gitti. Hızı, kamerası falan da iyi ama güncellik açısından bir hayli eski. EMUI 12 ve Android 10 mevcut. Sizce alayım mı?
Evet dediğiniz doğru bana daha premium hissi verdi fakat harmony os'a doğrudan güncellenmemesi ve güncellemek içinde bir çok uğraş gerektirmesi beni düşündürdü.
Cihaz sorunsuz bugün detaylı bakıp son kararımı vereceğim hocam. Elimde ki Xbox One da nerdeyse 3 aydır fişe hiç takılmadı ben dahil ev halkı hiç oralı olmuyor bile en azından ikinci cihaz olarak kullanmayı düşünüyorum şu anlık P30 Pro'yu