Huawei P30 Pro 2025'te alınır mı?

canderil234

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu anda Redmi Note 13 serisi bir cihaz kullanıyorum. Telefonla WhatsApp YouTube Instagram harici isim olmaz, arada Mobile Legends oynuyorum. Arkadaşım Huawei P30 Pro cihazını satıyor. Cihaz hoşuma gitti. Hızı, kamerası falan da iyi ama güncellik açısından bir hayli eski. EMUI 12 ve Android 10 mevcut. Sizce alayım mı?

Fiyatına bağlı, Redmi Note serisi sevmeyen birisi olarak kesin geçilir ve premium hissiyat verir.

İfadeler: Pxn

Aynısını annem kullanıyor fena olmayan bir cihaz oyun performansını bilmiyorum artı olarak kamerası kötü ve ekranı benim hoşuma gitmedi.

Aynısını annem kullanıyor fena olmayan bir cihaz oyun performansını bilmiyorum artı olarak kamerası kötü ve ekranı benim hoşuma gitmedi.
Kamerasını hangi telefonla kıyaslayarak kötü olduğunu düşündünüz acaba.

İfadeler: Pxn
Aslında bendeki Xbox one cihazımı istiyor karşılığında buda aşağı yukarı 4000-4500 civarı bir fiyata denk geliyor.
Hocam, fiyatı kötü değil de Redmi Note 13'den o modele geçmek gereksiz. Cihaz çok hoşunuza gittiyse alın.

Fiyatına bağlı, Redmi Note serisi sevmeyen birisi olarak kesin geçilir ve premium hissiyat verir.
Evet dediğiniz doğru bana daha premium hissi verdi fakat harmony os'a doğrudan güncellenmemesi ve güncellemek içinde bir çok uğraş gerektirmesi beni düşündürdü.

Hocam, fiyatı kötü değil de Redmi Note 13'den o modele geçmek gereksiz. Cihaz çok hoşunuza gittiyse alın.
Hoşuma gitti performans olarak da Redmi Note 13'den üstün fakat konu güncellik olunca sizin dediğiniz gibi mantıksız tarafı çıkıyor durumun.

Bence cihaz sorunsuz ise ve başa baş yapıyor iseniz kaçırılmayacak fırsat. Beğenmezseniz bile 6 civarına rahat satarsınız.

Bence cihaz sorunsuz ise ve başa baş yapıyor iseniz kaçırılmayacak fırsat. Beğenmezseniz bile 6 civarına rahat satarsınız.
Cihaz sorunsuz bugün detaylı bakıp son kararımı vereceğim hocam. Elimde ki Xbox One da nerdeyse 3 aydır fişe hiç takılmadı ben dahil ev halkı hiç oralı olmuyor bile en azından ikinci cihaz olarak kullanmayı düşünüyorum şu anlık P30 Pro'yu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…