Huawei P30 Pro vs Samsung Galaxy S10+ vs Google Pixel 4 XL

Son Ispartalı

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Seneye yurt dışında üniversiteye okumaya gideceğim için beni 3 ile 4 yıl arası bir süre için sıkıntısız götürebilecek bir telefon arıyorum. Telefondan isteklerim bataryasının çok uzun süre yoğun kullanımda dayanabilmesi, performans anlamında hiç sıkıntı çıkarmadan performans gerektiren oyunlar oynayabilmesi ve en önemlisi çok iyi bir kamerası olması. Kamera kısmı özellikle benim için önemli çünkü günlük hayatta da kamerayı çok kullanan biriyim. Gördüğüm her güzel anın fotoğrafını çekerim, ve güzel anların da videolarını çekmek isterim. Şu anlık düşündüğüm telefonlar Huawei P30 Pro ve Samsung Galaxy S10+. Size sorum bu telefonlardan hangisini almalıyım veya bunları bırakıp direkt Google Pixel 4 XL'in çıkmasını bekleyip onu mu almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pixel 4 XL için beklemeye gerek yok diye düşünüyorum. Samsung Galaxy S10+ alınabilir.

Mate 10 Pro, Mate 20 Pro kullanmış biris olarak Huawei den pişman olmadım hiç kesinlikle tavsiye ederim. P30 Pro da çok başarılı bir modeldir.

Google pixel'den önceki ortak üretim cihazları dahil kronik sorunu olmayan bir tane bile cihazı yok. Pixel cihazları malesef son kullanıcı odaklılık yerine daha çok uygulama geliştiricilerin ham android için tercih ettikleri cihazlar eğer internette araştırırsanız başlarının LG gibi kronik sıkıntıdan kurtulmadığını görürsünüz.

P30 Pro kullandım ve gerçekten çok başarılı bir cihaz o zoom ve gece kamerası başka hiç bir cihazda yok. Samsung yazılımı ve arayüzünden'de her geçen gün daha fazla nefret ediyorum biraz yanlı bir cevap olacak ama kesinlikle P30 Pro veya Mate20 Pro der çıkarım.

Herkese merhabalar tekrardan. Uzun bir düşünme süresinin ardından Huawei P30 Pro almaya karar vermiştim, ancak son yaşanan olaylardan dolayı Samsung Galaxy S10+ almaya karar verdim. Sizce kamera ve pil ömrü bağlamında çok eksiklik çeker miyim? @Asım Demir @BERWAR

Son düzenleme:
Seneye yurtdışına gidip ordan alacaksan bir xs max al. Android ve iphone'un tepe modelleri aynı para ise iphone almak daha mantıklıdır hele ki mevzu uzun kullanım ise. Hatta seneye çıkacak xs max 2'yi al 4/5 sene rahat götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…