UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 26 Ağustos 2022 #1 İyi sosyaller, Huawei P30 cihazım suya düştü ve hoparlör sesi çok kısık geliyor. Şu anda telefonu kapattım. Ne yapabilirim?
İyi sosyaller, Huawei P30 cihazım suya düştü ve hoparlör sesi çok kısık geliyor. Şu anda telefonu kapattım. Ne yapabilirim?
OneEyeCat57 Hectopat Katılım 24 Eylül 2021 Mesajlar 606 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #2 UlughBeg dedi: İyi Sosyaller, Huawei P30 cihazım suya düştü ve hoparlör sesi çok kısık geliyor. Şu anda telefonu kapattım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Pirince yatır
UlughBeg dedi: İyi Sosyaller, Huawei P30 cihazım suya düştü ve hoparlör sesi çok kısık geliyor. Şu anda telefonu kapattım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Pirince yatır
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #3 UlughBeg dedi: İyi sosyaller, Huawei P30 cihazım suya düştü ve hoparlör sesi çok kısık geliyor. Şu anda telefonu kapattım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende bir ara düşürmüştüm böyle höperlörün suyu çıkartan uygulamalar var onları kullan.
UlughBeg dedi: İyi sosyaller, Huawei P30 cihazım suya düştü ve hoparlör sesi çok kısık geliyor. Şu anda telefonu kapattım. Ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Bende bir ara düşürmüştüm böyle höperlörün suyu çıkartan uygulamalar var onları kullan.
Rexie Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 6.033 Makaleler 7 Çözümler 40 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2022 #4 OneEyeCat57 dedi: Pirince yatır Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OneEyeCat57 dedi: Pirince yatır Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #5 OneEyeCat57 dedi: Pirince yatır Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bir ara bilerek suya atıp pirince yatırmıştı. artık o telefonda jak girişi yok.
OneEyeCat57 dedi: Pirince yatır Genişletmek için tıkla... Arkadaşım bir ara bilerek suya atıp pirince yatırmıştı. artık o telefonda jak girişi yok.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 26 Ağustos 2022 #6 Hocam clear wave diye bir uygulama var onu indirin sonra ortadaki mavi butona basın.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 26 Ağustos 2022 #7 Hocam suya dayanıklılık var diyor fakat hoparlör sesi çok az
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #8 UlughBeg dedi: Hocam suya dayanıklılık var diyor fakat hoparlör sesi çok az Genişletmek için tıkla... Hoperlör temizliyor clear wave. O zaman höperlörün içindeki suyu atıyor.
UlughBeg dedi: Hocam suya dayanıklılık var diyor fakat hoparlör sesi çok az Genişletmek için tıkla... Hoperlör temizliyor clear wave. O zaman höperlörün içindeki suyu atıyor.
UlughBeg Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 1.253 Çözümler 6 Yer Semerkant 26 Ağustos 2022 #9 Freezyf dedi: Hocam clear wave diye bir uygulama var onu indirin sonra ortadaki mavi butona basın. Genişletmek için tıkla... Denedim hoparlör sesi arttı. Eskisi gibi oldu sanırım ama emin değilim. Pirince yatırdım
Freezyf dedi: Hocam clear wave diye bir uygulama var onu indirin sonra ortadaki mavi butona basın. Genişletmek için tıkla... Denedim hoparlör sesi arttı. Eskisi gibi oldu sanırım ama emin değilim. Pirince yatırdım
3 343203 Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 680 Çözümler 8 26 Ağustos 2022 #10 UlughBeg dedi: Denedim hoparlör sesi arttı. Eskisi gibi oldu sanırım ama emin değilim. Pirince yatırdım Genişletmek için tıkla... Dikkat et pirinç bazen sıkıntı çıkartır.
UlughBeg dedi: Denedim hoparlör sesi arttı. Eskisi gibi oldu sanırım ama emin değilim. Pirince yatırdım Genişletmek için tıkla... Dikkat et pirinç bazen sıkıntı çıkartır.