Huawei P40 Lite alınır mı?

MTBlu

Hectopat
Oyun oynamıyorum, benim için önemli olan kamera ve ses kalitesi. Xiaomi Note 9 Pro ile bunu arasında kaldım. Yorumlarda çoğu kişi bu telefonu da önerdi. Ama Google Play hizmetleri yokmuş. Çoğu uygulama sosyal medya dahil çok rahat indirilebiliyormuş kendi mağazasından ama banka uygulamarı vs. bunlarda sıkıntı olmuş. O yüzden kararsız kaldım. Hangisini önerirsiniz? Sırf Google Play için bu telefondan vazgeçmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bahsettiğiniz iki telefonu da kullandım. Kamera anlamında Note 9 Pro daha iyi. Stabiliyet olarak P40 Lite gerçekten çok daha başarılı. P40 Lite Google sıkıntısı yapmaz emin olun. Buraya kadar gelip bu konuyu açabilecek bilgiye sahipseniz illaki İnternetten uygulama (APK) indirmeyi de biliyorsunuzdur. Ses kalitesine gelirsek, karşılaştırmayı buradan
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
yapabilirsiniz. (Merak etmeyin Mi Note 10 Lite ile aynıdır Hoparlörler) Note 9 Pro yu aldığımda kamerasında toz bulunduğunu farketmistim. Çok kötü bir durumdu benim için. Yani kamera anlamında Note 9 Pro fark ile önde, ses kalitesi olarak pek farkları yok. Stabiliyet olarak da p 40 lite fark ile önde. Aslında 1 ay önce telefon almayı planlamış olsanız sizin tek tercihiniz phoco x3 olacaktı ama yetişemediniz ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…