Çözüldü Custom ROM Huawei P40 Lite'e Custom ROM nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet_56

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Huawei P40 Lite kullanıyorum ve bildiğiniz üzere bu sürümde Google servisleri yok. Ben de Custom ROM olayını duydum ve kurmak istiyorum. Bootloader kilidi açmak lazımmış, önce araştırdım ama bir türlü adam gibi anlatan bir yer bulamadım bu telefon için.

Gerekli dosyalar, uygulamalar nelerdir? Nereden indiririm vs. bilmiyorum, yardıma ihtiyacım var.

Öncelikle bu telefonun bootloader kilidini nasıl aşacağımı ve daha sonrasında nasıl Custom ROM kurabileceğimi detaylı ve düzgünce anlatabilecek birisi var mıdır?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Çözüm
Bendeki Kirin 710F hocam.

"Ana kartın alt kenarında iki altın nokta (TP1 – TP2) var; bunlara ince bir tel ya da “test-point tweezer” ile kısa devre yapacağız." yazıyordu.

Siteyi bulabilirsem atacağım.

Bunu yaptıktan sonra cihaz kısa devreli iken DC unlocker kullanarak kırılabileceğini söylüyordu ne kadar doğru bilmiyorum.

Eğer mümkün ise denemek istiyorum bu yöntemi risk alarak.
Testpoint hileleri ve çeşitli aşırı pahalı programlarla mümkün olabilir, doğrudur. Fakat cihazınıza yapabileceğiniz maksimum iyileştirme root yetkisi elde etmek olur, custom ROM kuramazsınız.
Bootloader kilidi açılamıyor.
Cihazınızın bootloader kilidi kalıcı olarak kapalı, açılamaz.
Arka kasayı açarak açılabileceğini falan görmüştüm mümkün müdür o şekilde?

Kirin 810'un herhangi bir açığı olduğunu hatırlamıyorum. Mümkünse bile bu tarz şeyler ücretli programlarla gerçekleştiriliyor.

"Ana kartın alt kenarında iki altın nokta (TP1 – TP2) var; bunlara ince bir tel ya da “test-point tweezer” ile kısa devre yapacağız." yazıyordu.

Bunu yaptıktan sonra cihaz kısa devreli iken DC unlocker kullanarak kırılabileceğini söylüyordu ne kadar doğru bilmiyorum.

Testpoint hileleri ve çeşitli aşırı pahalı programlarla mümkün olabilir, doğrudur. Fakat cihazınıza yapabileceğiniz maksimum iyileştirme root yetkisi elde etmek olur, custom ROM kuramazsınız.

Çözüm

Pekala hocam o zaman yapabileceğim bir şey yok, yardımınız için teşekkür ederim. İyi akşamlar iyi forumlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı