Huawei P60 Pro alınır mı?

Ekosistem olmasa daha iyi telefonlarda alınırdı ama ekosistem varsa alınır.

Her şeyin Huawei olduğu için ekosistem uğruna alınabilir. Tek sorunu pahalı olması.
Kameradan beklentiniz çok yüksekse evet. Ekosisteminiz de varmış zaten.
Ekosistem olmasa daha iyi telefonlarda alınırdı ama ekosistem varsa alınır.
Gayet güzel telefon ama ambargo sebebiyle çok da çekici değil. Sadece Google ambargosu olsa neyse de çip ambargosu daha büyük sorun. Sana kalmış.

Telefonu almaya karar verdim. Teşekkür ediyorum hızlı cevaplarınız için arkadaşlar.

Huawei kalitesi gerçekten üst seviye. Son 3 telefonum hep huawei oldu. Şuan hala huawei nova5t kullanıyorum. 4 yıl olmak üzere. Telefonda %10 altı boşluk kaldığı halde donma kasma yok. Pubg oynuyorum günde 2 saat kadar ortalama. Ama değiştirme zamanım geldi. Hafıza yetmiyor artık. 128gb nereye kadar. Doğum günümde kendime tel alacağım daha karar vermedim ne alacağıma. Saatim huawei gt3pro. Ama her telefon ve işletim sistemi ile uyumlu harmony os.

Ürünün linki bu: Yeni HUAWEI P60 Pro | P Serisi Efsanesi Devam Ediyor.
Tavsiye eder misiniz? Diğer bütün cihazlarım Huawei (Tablet, PC, Kulaklık) eğer alınmaz diyorsanız, bu bütçede başka bir telefon önerisi de sunarsanız çok sevinirim IOS harici.
Şahsen Huawei'yi çok severim P40 pro kullandım zamanında. Google servisleri cidden sorun oldu ama tolare edilirdi. Şu anki sorun 40K verip Düzgün bir işlemci sahibi olamamak. S23 Ultra daha mantıklı geliyor bana kamera kalitesi de p60 pro'dan üstün

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı