Huawei P60 Pro vs Pura 70

Yer
Hatay/Antakya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD
Evet arkadaşlar, fiyatlar çok yakın, farklar da aşırı değil, bazı yerlerde P60 Pro bazılarında Pura 70 daha iyi. Sizce hangisi alınır? Sosyal medya ve kamera odağım.

Pura 70'in kamerası gerçekten şu an telefon camiasının kralı denilebilir ama 5G desteğinin olmaması bile almamak için bir neden bence. Bütçeniz nedir belki daha iyi cihazlar önerilebilir.

Pura 70'in kamerası gerçekten şu an telefon camiasının kralı denilebilir ama 5G desteğinin olmaması bile almamak için bir neden bence. Bütçeniz nedir belki daha iyi cihazlar önerilebilir.

Huawei ekosistemim var ve Huawei'yi sevdiğim için Huawei dışına çıkmayacağım. Kamera olarak emin olamıyorum P60 Pro daha iyi gibi pura 70'e göre

Huawei ekosistemim var ve Huawei'yi sevdiğim için Huawei dışına çıkmayacağım. Kamera olarak emin olamıyorum P60 Pro daha iyi gibi pura 70'e göre
Youtube karşılaştırmalarına bakın derim benim baktığıma göre Pura 70 daha iyi ama uzun ömürlülük açısından P60 Pro işlemciden kazanıyor diyebilirim tek isteğiniz kamera ise Pura 70 daha iyi bir tercih olacaktır bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı