C CoffeeKolik Hectopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #1 Hepsiburada'dan 1250 TL'ye P8 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Bu fiyata önerisi olan varsa aşağıya buyursun. Önemli olan; -Kamera -Batarya İthalatçı garantili olmaz. Türkiye garantili olmalı. İnternet üzerinden sadece hepsiburadadan alabilirim. Teşekkürler. Huawei P8 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al Son düzenleyen: Moderatör: 11 Kasım 2016
Hepsiburada'dan 1250 TL'ye P8 almayı düşünüyorum. Kullanan varsa yardımcı olabilir mi? Bu fiyata önerisi olan varsa aşağıya buyursun. Önemli olan; -Kamera -Batarya İthalatçı garantili olmaz. Türkiye garantili olmalı. İnternet üzerinden sadece hepsiburadadan alabilirim. Teşekkürler. Huawei P8 Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #2 Onun yerine P9 lite modelini öneririm.
C CoffeeKolik Hectopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #3 Barış Tolon dedi: Onun yerine P9 lite modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... P9 litede kirin 650 varken p8'de 930 var. p8 çoğu yönden çok dah iyi. Yorumun için teşekkür ederim
Barış Tolon dedi: Onun yerine P9 lite modelini öneririm. Genişletmek için tıkla... P9 litede kirin 650 varken p8'de 930 var. p8 çoğu yönden çok dah iyi. Yorumun için teşekkür ederim
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.785 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2016 #4 Hepsiburada sitesinde aynı fiyata Honor 7 modeli var daha iyi bir telefon, onu almanı öneririm.
C CoffeeKolik Hectopat Katılım 3 Mart 2015 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2016 #5 a BERWAR dedi: Hepsiburada sitesinde aynı fiyata Honor 7 modeli var daha iyi bir telefon, onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... rkasında tt yazması üzünden sıcak bakmıyorum sanırım. teşekkürler
a BERWAR dedi: Hepsiburada sitesinde aynı fiyata Honor 7 modeli var daha iyi bir telefon, onu almanı öneririm. Genişletmek için tıkla... rkasında tt yazması üzünden sıcak bakmıyorum sanırım. teşekkürler