ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #1 Herkese merhaba Huawei P8 Lite 2017 cihazımın Bootloader kilidini açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Herkese merhaba Huawei P8 Lite 2017 cihazımın Bootloader kilidini açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2021 #2 ulassyunus dedi: Herkese merhaba Huawei P8 Lite 2017 cihazımın Bootloader kilidini açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aynı cihaza bu videodan bakarak yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ulassyunus dedi: Herkese merhaba Huawei P8 Lite 2017 cihazımın Bootloader kilidini açmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler. Genişletmek için tıkla... Merhaba. Aynı cihaza bu videodan bakarak yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ulassyunus Hectopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2021 #3 Ercü dedi: Merhaba. Aynı cihaza bu videodan bakarak yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat DC uncloker hesabı alamam
Ercü dedi: Merhaba. Aynı cihaza bu videodan bakarak yapmıştım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Biliyorum fakat DC uncloker hesabı alamam