Huawei P8 Lite ALE-L21 açma tuşu olmadan nasıl açılır?

Daha fazla  
Arkadaşlar, telefonumun açma tuşu bozuldu. Nasıl açabilirim? Model: Huawei P8 Lite ale 21.

Sabit batarya olduğundan açamiyorum. En kısa sürede cevap bekliyorum. Arkasini açabilir miyim? Telefon tamamen kapali!

Hocam arka kapak açılıp geri kapanıyor bıçak yardımıyla yavaş yavaş girişlerini ayırın. Benim de aynı telefonum var tuşu bozulmuştu bıçak yardımı ile açıyordum ekranı. Çift tıklamayı etkinleştirin ekranı açınca tuşa gerek kalmıyor. Ekran kapanırsa kapağı açıp tekrar bıçak ile açıyordum.

Şarja takınca ekran otomatikmen açılır.

Telefon tamamen kapali.

Hocam arka kapak açılıp geri kapanıyor bıçak yardımıyla yavaş yavaş girişlerini ayırın. Benim de aynı telefonum var tuşu bozulmuştu bıçak yardımı ile açıyordum ekranı. Çift tıklamayı etkinleştirin ekranı açınca tuşa gerek kalmıyor. Ekran kapanırsa kapağı açıp tekrar bıçak ile açıyordum.

Tamamen kapali telefon kanka.

Hocam dediğim gibi ben bıçakla açıyorum aynı telefona sahibim sizle. O açma kapama tuşun arasına sokup bıçağı tuşa basacak şekilde tuşu zorluyordum.

Tuşa bir şey olmaz değil mi iğne yardimiyla bastirdimda telefon açma tuşu herhalde iptal oldu çünkü ses yerine tıkladığım zaman çit diye ses geliyor ya içine kaçmış olabilir mi acaba?

Tuşa bir şey olmaz değil mi iğne yardimiyla bastirdimda telefon açma tuşu herhalde iptal oldu çünkü ses yerine tıkladığım zaman çit diye ses geliyor ya içine kaçmış olabilir mi acaba?

Hocam bende tamamen ölüydü tuş babam telefonu 1 günlüğüne almıştı ve tuş bari çalışacak hale gelmişti. Aynı durumu yaşadım sizle tik sesi yoktu o açma tuşunun oraya bıçak yardımıyla yanlamasına bastırarak açmayı deneyin.

Hocam bende tamamen ölüydü tuş babam telefonu 1 günlüğüne almıştı ve tuş bari çalışacak hale gelmişti. Aynı durumu yaşadım sizle tik sesi yoktu o açma tuşunun oraya bıçak yardımıyla yanlamasına bastırarak açmayı deneyin.

Deneyeceğim ve dönüş yapaçağim teşekkürler! Denedim fakat sonuç alamadim görüntü bile gelmedi ama neyse teşekkürler!

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı