HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 8 Ekim 2016 #1 Arkadaşlar ben bu telefonu beğendim. Tasarımı da güzel ve bütçeme de uyumlu. Çok oyun oynamam Clash of Clans ve Fifa 15 oynarım. Sizce alınır mı? S3 mini Value Edition modelinden geçiş yapacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2016
Arkadaşlar ben bu telefonu beğendim. Tasarımı da güzel ve bütçeme de uyumlu. Çok oyun oynamam Clash of Clans ve Fifa 15 oynarım. Sizce alınır mı? S3 mini Value Edition modelinden geçiş yapacağım.
MrClutchh Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Mayıs 2013 Mesajlar 1.723 Makaleler 2 Çözümler 3 8 Ekim 2016 #2 Merhaba iyi forumlar öncelikle. Huawei yazılım güncellemeleri göz önüne alırsak sorunlu bir firma. Geç yayıyor veya vermiyor. Bunun önemi yok diyorsan eğer yzılımı çok şık ve kullanışlı. Tasarım da çok şık.Buradan oyun testlerine bakabilirsin
Merhaba iyi forumlar öncelikle. Huawei yazılım güncellemeleri göz önüne alırsak sorunlu bir firma. Geç yayıyor veya vermiyor. Bunun önemi yok diyorsan eğer yzılımı çok şık ve kullanışlı. Tasarım da çok şık.Buradan oyun testlerine bakabilirsin
HeNiX Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 17 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ekim 2016 #3 Teşekkür ederim. Yazılım güncellemesi benim için sorun değil.