Huawei P9 Lite depo sıkıntısı

Yanlış hatırlamıyorsam Play Servisleri sizde yaklaşık 400MB alan kullanıyor olmalı, ilgili yöntemle birlikte kullandığınız diğer uygulamalara daha hafif alternatifler bulabilirseniz yeterli alan açılabilir.
Teşekkür ederim tekrar bakayım o halde umarım çözüm olur.

Eskiden Link2SD diye bir uygulama vardı. Uygulamaların verilerini SD karta kaydediyor oradan okuyordu. Kök erişimi istiyor muydu hatırlamıyorum, isterseniz inceleyin. Yaklaşık 8 sene önce Galaxy Mini telefonumda bu yöntemi kullanıyordum.
Bildiğim kadarıyla kök izni gerekiyordu birde diskin bir kısmını ext için biçimlendirmek gerek.

Eskiden Link2SD diye bir uygulama vardı. Uygulamaların verilerini SD karta kaydediyor oradan okuyordu. Kök erişimi istiyor muydu hatırlamıyorum, isterseniz inceleyin. Yaklaşık 8 sene önce Galaxy Mini telefonumda bu yöntemi kullanıyordum.
Ona da bakayım teşekkür ederim.

Google servislerinin güncellemelerini sildim 3.91 GB yer açıldı güncellemeleri kapattım aynı zamanda bu şekilde denedim oyunu indirdi yüklüyor yazısı çıktı ve bişey olmamış gibi tekrar yükle butonu aktif oldu hiç indirmemiş gibi. Baktım böyle olmuyor güncellemeri yaptım başka programlar sildim 3.9 GB kadar yer açtım yine denedim yine aynı şey oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı