Eskiden Link2SD diye bir uygulama vardı. Uygulamaların verilerini SD karta kaydediyor oradan okuyordu. Kök erişimi istiyor muydu hatırlamıyorum, isterseniz inceleyin. Yaklaşık 8 sene önce Galaxy Mini telefonumda bu yöntemi kullanıyordum.
Yanlış hatırlamıyorsam Play Servisleri sizde yaklaşık 400MB alan kullanıyor olmalı, ilgili yöntemle birlikte kullandığınız diğer uygulamalara daha hafif alternatifler bulabilirseniz yeterli alan açılabilir.
Eskiden Link2SD diye bir uygulama vardı. Uygulamaların verilerini SD karta kaydediyor oradan okuyordu. Kök erişimi istiyor muydu hatırlamıyorum, isterseniz inceleyin. Yaklaşık 8 sene önce Galaxy Mini telefonumda bu yöntemi kullanıyordum.
@Silinen üye muhtemelen öyleydi malum o zamanlar dahili hafızaların kapasitesi düşüktü yaygın bir yöntemdi. @burakdurdag riskli olabilir, @Silinen üye 'ın uyarısıyla root gerekli olduğunu kontrol ettim.
Google servislerinin güncellemelerini sildim 3.91 GB yer açıldı güncellemeleri kapattım aynı zamanda bu şekilde denedim oyunu indirdi yüklüyor yazısı çıktı ve bişey olmamış gibi tekrar yükle butonu aktif oldu hiç indirmemiş gibi. Baktım böyle olmuyor güncellemeri yaptım başka programlar sildim 3.9 GB kadar yer açtım yine denedim yine aynı şey oldu.