Huawei P9 Lite Dual, işletim sistemi silinme sorunu

Bobross

Hectopat
Daha fazla  
Huawei P9 Lite Dual sim 16GB versiyonum var ve root etmeye denerken ne oldu ne bitti demeden baktım android'i silmişim ve sonra 10 kere herhalde stock ROM stock firmware falan indirdim wrp mod'da indirmeyi denedim. Recovery'ye bastım fakat bootloader açık olduğu için galiba phone cant be trusted mi ne yazıyor çok fazla seçenek denedim yapamadım. Lütfen biri yardım etsin xda'da araştırdım. İngilizcem o kadar da iyi olmadığı için iyi mi anlamıyorum da yapamıyorum bilmiyorum. Bilenler bir yardım.

DİP NOT: Bu denediğim kiler galiba telefonda bir işletim sistemi kuruluysa oluyor fakat bende bir şey kurulu yok. Ne yapacam? Bir çözüm olması gerek bence :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmem ne yazıyor falan deyip aldığınız sorunu geçiştirerek bildirmişsiniz. Size daha iyi yardımcı olmamız için bize aldığınız hatayı daha ayrıntılı atmanız lazım. Burada sorununuzu tam anlamıyla anlamadan sabaha kadar öneride bulunabiliriz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı