Huawei P9 Lite FRP lock kilidi nasıl kaldırılır?

Anna Karenina

Hectopat
Yer
Kırşehir Merkez
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: İntel Core İ7 3770 | GT 415 | HD 4000 | 16 GB RAM DDR3 1333Mhz | Quadro H61 Anakart | 300W PSU ATX | Samsung 870 EVO 250 GB SSD | Kioxia Exceria Sata SSD 480GB | Fury 128GB SSD | Toshiba MQ0ABD038 320GB HDD | Windows 10 Pro AtlasOS

Keyboard: Piranha 2345 | Mouse: Corsair Katar PRO | Headset: P47 Wireless | Monitor: Samsung SyncMaster 940BW 75 Hz | | Phone: Sony Experia M5 | Huawei P7 Lite 2017 | Laptop Asus VivoBook S14 | HP G255 i3 5005
Meslek
Oto yedek parça sanayi
Bu cihaza sahibim ve cacheleri temizlediğimden cihaz açılmıyor Google ekranında kalıyorum öylece. Bunu nasıl çözerim?

Bu cihaza sahibim ve cacheleri temizlediğimden cihaz açılmıyor Google ekranında kalıyorum öylece. Bunu nasıl çözerim?
Benimde kardeşimin huawei tabletine aynısı olmuştu kafayı yiyicektim sonunda çözdüm de nasıl çözdüğümü hatırlayamıyorum.İlk önce hafıza kartı lazım 1 adet,ikincisi https://www.apkmirror.com/apk/sika5...uickshortcutmaker-2-4-0-android-apk-download/ bu uygulamanın sd karta atılması lazım farklı bir cihazdan.

Yöntem ise o google ekranında yazıya basılı tutup e posta ile göndere basıyodun o e posta ekranına gelince bir şekilde sd kart a erişip dediğim uygulamadan tabletin ana ekranına geliyodun

Tam hatırlasam yardımcı olucamda aklıma bunlar geliyor.

Hocam öncelikle teşekkürler ama cihaz son sürümde onların hepsini kaldırmış yani hiçbir şekilde açılmıyor. O kısımlar.

Hocam öncelikle teşekkürler ama cihaz son sürümde onların hepsini kaldırmış yani hiçbir şekilde açılmıyor. O kısımlar.
Androd 7.1 eski bir tabletti ondan dolayı çözebilmiştim.Bütün o yöntemler kaldırıldı ise nasıl yapılır bilmiyorum.Chimera tool var oda paralı bir program.Siz yinede 1-2 gün kendiniz yapmayı deneyin yoksa bu işi yapanlar gereksiz çok para alıyorlar.

Hocam capchta yaniti sayesinde ulastim. Şu an cok mutluyum ve Chrome girebildim buradan sonra yapmam gerekenler nedir hocam.

@deLoreaN

Ve diğer Google uygulamalarına bir tane uygulama yüklüyorduk öyle çözülüyor hocam unuttum siz biliyor musunuz?

Ya da şu an ne işlem yapmam gerekiyor hocam o bana attığınız APK programımı yüklemeliyim?

Son düzenleme:
Ve diğer Google uygulamalarına bir tane uygulama yüklüyorduk öyle çözülüyor hocam unuttum siz biliyor musunuz?
Google account manager yükleniyor diye biliyorum,çeşitli uygulamalar da var fakat deneye deneye bulmanız lazım.Google dan indirme yaptığınızda indirilenler klasörüne ulaşmanız lazım öncelikle.

Bu videolardaki yöntem denenebilir,olmazsa aynı tarzda Quickshortcutmaker olan videolardan bulmak lazım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet o dediğim uygulama zaten videolarda var,eğer yüklediğiniz uygulama çalışmazsa farklı sitelerden apk sını indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…