K Kraltes99 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2018 #1 Huawei P9 lite 2017 almayi düşünüyorum aklımda birkaç soru var; Sanırım hafıza sorunu varmış bende SD kart var sistem hariç fotoğraf, video, uygulama vs her seyi SD karta atacağım sıkıntı çıkarır mi? Kendi oluşturduğu güncelleştirme takvimi yok mu mesela Samsung'un "Guncelmiyiz.com" diye bir site açmışlar bunun gibi. Edit: Oyun performansı nasıl kasma takılma oluyor mu? Örneğin Asphalt 8, PUBG, Clash Royale... Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2018
Huawei P9 lite 2017 almayi düşünüyorum aklımda birkaç soru var; Sanırım hafıza sorunu varmış bende SD kart var sistem hariç fotoğraf, video, uygulama vs her seyi SD karta atacağım sıkıntı çıkarır mi? Kendi oluşturduğu güncelleştirme takvimi yok mu mesela Samsung'un "Guncelmiyiz.com" diye bir site açmışlar bunun gibi. Edit: Oyun performansı nasıl kasma takılma oluyor mu? Örneğin Asphalt 8, PUBG, Clash Royale...
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2018 #2 Asphalt 8 ve Clash Royale rahat oynarsınız, PUBG’de düşük ayarlarda oynatır. Sistem uygulamaları haricinde her şeyi SD kartınıza atabilirsiniz.
Asphalt 8 ve Clash Royale rahat oynarsınız, PUBG’de düşük ayarlarda oynatır. Sistem uygulamaları haricinde her şeyi SD kartınıza atabilirsiniz.
K Kraltes99 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #3 Ben uygulamalarında atmak istiyorum bunun bir çözümü yokmu ?
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.941 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #4 Her uygulama hafıza kartına taşınmıyor. Çok oyun indirirsen 16 GB hafiza yetmeyecektir. Oyun performansı olarak idare eder.
Her uygulama hafıza kartına taşınmıyor. Çok oyun indirirsen 16 GB hafiza yetmeyecektir. Oyun performansı olarak idare eder.
K Kraltes99 Hectopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2018 #5 Çok oyun derken clash Royale, Asphalt 8, Pubg indireceğim ve bu oyunlar çok yer kaplayacaktır diye düşünüyorum. Uygulamaları sdcarda atmanın herhangi bir yolu yokmu ? ? Son düzenleme: 17 Haziran 2018
Çok oyun derken clash Royale, Asphalt 8, Pubg indireceğim ve bu oyunlar çok yer kaplayacaktır diye düşünüyorum. Uygulamaları sdcarda atmanın herhangi bir yolu yokmu ? ?