Huawei P9 vs P9 Plus

Emre Çetin

Hectopat
Daha fazla  
Huawei P9 ve P9 Plus arasında kararsız kaldım. Kararsız kalmamın sebebi p9'un 4 GB RAM olan modelini bulamamış olmam. P9 serisini tavsiye eder misiniz? Sizce hangisini almalıyım? Aralarında p9 Plus almaya değecek kadar fark var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
P9 gayet iyi ve yeterlidir. Android modellerde 2GB RAM en az olmalıdır. Ondan üstü yeter de artar zaten. 3GB RAM gayet yeterli gelecektir.

P9 gayet iyi ve yeterlidir. Android modellerde 2GB RAM en az olmalıdır. Ondan üstü yeter de artar zaten. 3GB RAM gayet yeterli gelecektir.
4 GB olan modelin diğer avantajı 64 GB dahili depolama alanı olması. Bu yüzden 4 GB RAM olan modeli daha cazip geliyor. Bulamadım ama.

P9 kullandım. Çok güzel ve kaliteli bir telefon.(Cep Telefonu Satış Dükkanımız Var.)

Almayı düşünüyorum. Olmazsa 32 GB yani levo-l19 modelini tercih edeceğim. Lakin fiyatlar çok değişken. Hepsiburada 2000 TL iken N11 1600-1700 TL civarı. Bu da kafa karıştırıyor...

P9 Plus'ın ekranı AMOLED ayrıca force touch özelliği var. Batarya daha yüksek. Plus daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…