TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Huawei kullanıyorum lanet olsun HarmonyOS'a hiçbir şey yükleyemiyorum gms istiyor çoğu şey saf Android'e geçme yolu var mı?
Huawei kullanıyorum lanet olsun HarmonyOS'a hiçbir şey yükleyemiyorum gms istiyor çoğu şey saf Android'e geçme yolu var mı?
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.363 Makaleler 12 Çözümler 59 30 Ekim 2023 #2 TombulTux dedi: Huawei kullanıyorum lanet olsun HarmonyOS'a hiçbir şey yükleyemiyorum gms istiyor çoğu şey saf Android'e geçme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Custom ROM ile mümkün olabilir ancak Bootloader kilidini kıracak 500 TL'lik uygulamalardan gerekiyor. @YZBruh
TombulTux dedi: Huawei kullanıyorum lanet olsun HarmonyOS'a hiçbir şey yükleyemiyorum gms istiyor çoğu şey saf Android'e geçme yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Custom ROM ile mümkün olabilir ancak Bootloader kilidini kıracak 500 TL'lik uygulamalardan gerekiyor. @YZBruh
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 30 Ekim 2023 #3 @TombulTux cihazınızın işlemcisi nedir? MediaTek ise bir fikrim var Ama kirin ise işimiz daha zor olabilir.
@TombulTux cihazınızın işlemcisi nedir? MediaTek ise bir fikrim var Ama kirin ise işimiz daha zor olabilir.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #4 YZBruh dedi: @TombulTux cihazınızın işlemcisi nedir? MediaTek ise bir fikrim var ama Kirin ise işimiz daha zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Huawei Kirin.
YZBruh dedi: @TombulTux cihazınızın işlemcisi nedir? MediaTek ise bir fikrim var ama Kirin ise işimiz daha zor olabilir. Genişletmek için tıkla... Huawei Kirin.
YZBruh Hectopat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 1.836 Makaleler 10 Çözümler 8 30 Ekim 2023 #5 @TombulTux Ve saf android derken Pixel ve AOSP tipindenmi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux Ayrıca cihaz modelini.
@TombulTux Ve saf android derken Pixel ve AOSP tipindenmi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux Ayrıca cihaz modelini.
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #6 YZBruh dedi: @TombulTux Ve saf Android derken Pixel ve AOSP tipinden mi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki Kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux Ayrıca cihaz modelini. Genişletmek için tıkla... 710F. YZBruh dedi: @TombulTux ve saf Android derken pixel ve AOSP tipinden mi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki Kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux ayrıca cihaz modelini. Genişletmek için tıkla... Pixel.
YZBruh dedi: @TombulTux Ve saf Android derken Pixel ve AOSP tipinden mi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki Kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux Ayrıca cihaz modelini. Genişletmek için tıkla... 710F. YZBruh dedi: @TombulTux ve saf Android derken pixel ve AOSP tipinden mi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki Kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux ayrıca cihaz modelini. Genişletmek için tıkla... Pixel.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #7 Huawei Türkiye'de HarmonyOS'e kullanımı açtı mı? TombulTux dedi: 710F. Pixel. Genişletmek için tıkla... P Smart s mi ya da P40 Lite'e ya da P Smart Pro
Huawei Türkiye'de HarmonyOS'e kullanımı açtı mı? TombulTux dedi: 710F. Pixel. Genişletmek için tıkla... P Smart s mi ya da P40 Lite'e ya da P Smart Pro
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #8 YZBruh dedi: @TombulTux ve saf Android derken pixel ve AOSP tipinden mi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki Kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux ayrıca cihaz modelini. Genişletmek için tıkla... Huawei P Smart s 564300 dedi: Huawei Türkiye'de HarmonyOS'e kullanımı açtı mı? P Smart s mi? Genişletmek için tıkla... Android 10'un üzerine inşaat edilmiş HarmonyOS var bunda.
YZBruh dedi: @TombulTux ve saf Android derken pixel ve AOSP tipinden mi bahsediyorsunuz? @TombulTux peki Kirin kaç? Modelini söyleyin. @TombulTux ayrıca cihaz modelini. Genişletmek için tıkla... Huawei P Smart s 564300 dedi: Huawei Türkiye'de HarmonyOS'e kullanımı açtı mı? P Smart s mi? Genişletmek için tıkla... Android 10'un üzerine inşaat edilmiş HarmonyOS var bunda.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 30 Ekim 2023 #9 TombulTux dedi: Huawei P Smart s Android 10'un üzerine inşaat edilmiş HarmonyOS var bunda. Genişletmek için tıkla... EMUI 12 mi?
TombulTux dedi: Huawei P Smart s Android 10'un üzerine inşaat edilmiş HarmonyOS var bunda. Genişletmek için tıkla... EMUI 12 mi?
TombulTux Decapat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 650 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #10 564300 dedi: EMUI 12 mi? Genişletmek için tıkla... 12.0.0