B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 9 Ağustos 2023 #1 Merhaba Huawei Mediapad T3 10 adlı cihazıma ROM atmak istiyorum ama internette bu tablet için TWRP'ya da Custom ROM yok nasıl ROM atabilirim?
Merhaba Huawei Mediapad T3 10 adlı cihazıma ROM atmak istiyorum ama internette bu tablet için TWRP'ya da Custom ROM yok nasıl ROM atabilirim?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #2 Huawei OEM acmayi kapatti, SD işlemcili cihazlarda yapılabiliyor su anda. Bu tablette SD işlemcili ama anakarta müdahale gerek.
Huawei OEM acmayi kapatti, SD işlemcili cihazlarda yapılabiliyor su anda. Bu tablette SD işlemcili ama anakarta müdahale gerek.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #3 O cihaza uygun ROM yok. Portlaman gerek.
Okarun Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 903 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #4 BirLaptopKullanıcısı dedi: Merhaba Huawei mediapad T3 10 adlı cihazıma ROM atmak istiyorum ama internette bu tablet için TWRP'ya da Custom ROM yok nasıl ROM atabilirim? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla Huawei tabletlere ROM atılmıyor.
BirLaptopKullanıcısı dedi: Merhaba Huawei mediapad T3 10 adlı cihazıma ROM atmak istiyorum ama internette bu tablet için TWRP'ya da Custom ROM yok nasıl ROM atabilirim? Genişletmek için tıkla... Benim bildiğim kadarıyla Huawei tabletlere ROM atılmıyor.
B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 9 Ağustos 2023 #5 Umut Nas dedi: Huawei OEM acmayi kapatti, SD işlemcili cihazlarda yapılabiliyor su anda. Bu tablette SD işlemcili ama anakarta müdahale gerek. Genişletmek için tıkla... Anakarta niye müdahale gerek?
Umut Nas dedi: Huawei OEM acmayi kapatti, SD işlemcili cihazlarda yapılabiliyor su anda. Bu tablette SD işlemcili ama anakarta müdahale gerek. Genişletmek için tıkla... Anakarta niye müdahale gerek?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 BirLaptopKullanıcısı dedi: Anakarta niye müdahale gerek? Genişletmek için tıkla... OEM kilidini acabilmen için.
BirLaptopKullanıcısı dedi: Anakarta niye müdahale gerek? Genişletmek için tıkla... OEM kilidini acabilmen için.
B BirLaptopKullanıcısı Decapat Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 609 Çözümler 6 Yer Nottingham 9 Ağustos 2023 #7 Peki hocam ne gibi bir müdahale lazım biraz detaya inebilir misiniz lütfen.
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.613 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #8 @BirLaptopKullanıcısı, Tableti sokuyorsun, anakartta bir kisim var oraya bir cimbiz vb. esya ile dokunduruyorsun. Ama ROM olmadigi icin yapmak gereksiz.
@BirLaptopKullanıcısı, Tableti sokuyorsun, anakartta bir kisim var oraya bir cimbiz vb. esya ile dokunduruyorsun. Ama ROM olmadigi icin yapmak gereksiz.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #9 Baktım şimdi. O cihaza ROM portalama şansın da yok. Yani imkansız şu anda Custom ROM kurman. Bundan sonra da yeni ROM gelmez. Hiç uğraşmayın kısacası.
Baktım şimdi. O cihaza ROM portalama şansın da yok. Yani imkansız şu anda Custom ROM kurman. Bundan sonra da yeni ROM gelmez. Hiç uğraşmayın kısacası.