Huawei tablete nasıl hızlı dosya gönderilir?

Froster_xx

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki Android telefondan Huawei tablete PDF tarzı dosya göndermem gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki cihazına da Opera tarayıcı yükle. Bir Opera hesabı açarak ikisinde de giriş yap. Opera'nın Flow adını verdiği bir özelliği var. Oraya dosyayı upload ettiğinde otomatik olarak Opera yüklü olan cihazlara gönderiliyor o dosya. Böyle kolayca aktarabilirsin.

Her Android'ten Android'e, Android'ten PC'ye dosya aktarıma kesinlikle ShareMe tavsiye ederim. PC'den Android'e FTP sunucu üzerinden her dosyayı dilediğin gibi atabilirsin.

Arkadaşlar elimdeki Android telefondan Huawei tablete PDF tarzı dosya göndermem gerekiyor ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bluetooth üzerinden iletiliyor diye hatırlıyorum.

Wi-fi Direct iki cihazda da varsa onu kullan. Bluetooth çok yavaştır.
Bunu yapma. İnternetin yavaşsa normalden kat ve kat yavaş hız alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…