B bugrayilmaz1 Picopat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #1 Huawei tablet alacağım ama Google servisleri yok GBox gibi bir uygulama var tableti ders çalışma amacıyla alacağım bir problem yaşar mıyım?
Huawei tablet alacağım ama Google servisleri yok GBox gibi bir uygulama var tableti ders çalışma amacıyla alacağım bir problem yaşar mıyım?
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #2 Yaşatmaz, bizzat kullanıyorum. Ama GBox yerine MicroG kullanıyorum. Siz de MicroG kullanın. Artı 1 Eksi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 12 Ağustos 2025 #3 Google hizmetlerine o kadar da bağlı değilseniz yaşamazsınız hayır. Bence de GBox yerine MicroG kullanmanız daha iyi olur ancak. Artı 0 Eksi
Google hizmetlerine o kadar da bağlı değilseniz yaşamazsınız hayır. Bence de GBox yerine MicroG kullanmanız daha iyi olur ancak.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 2.926 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2025 #4 Hocam o sorunu bayağı çözdüler diye biliyorum Google servislerini kullanabiliyorsunuz hayırlısı ile bende MatePad 13.2 Pro almayı düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Hocam o sorunu bayağı çözdüler diye biliyorum Google servislerini kullanabiliyorsunuz hayırlısı ile bende MatePad 13.2 Pro almayı düşünüyorum.