Emirrd Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #1 Huawei P40Lite'e model telefonu kullanıyorum önerilerinizi bekliyorum. Not: Play Store uygulamalarının olduğu mor temalı güzel bir platform varmış arkadaşlarım bahsetmişti onu da bilen varsa süper olur.
Huawei P40Lite'e model telefonu kullanıyorum önerilerinizi bekliyorum. Not: Play Store uygulamalarının olduğu mor temalı güzel bir platform varmış arkadaşlarım bahsetmişti onu da bilen varsa süper olur.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 6 Mart 2023 #2 Emirrd dedi: Not: Play Store uygulamalarının olduğu mor temalı güzel bir platform varmış arkadaşlarım bahsetmişti onu da bilen varsa süper olur. Genişletmek için tıkla... Aurora Store.
Emirrd dedi: Not: Play Store uygulamalarının olduğu mor temalı güzel bir platform varmış arkadaşlarım bahsetmişti onu da bilen varsa süper olur. Genişletmek için tıkla... Aurora Store.
Emirrd Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #4 CordiB dedi: APKPure. Genişletmek için tıkla... Bu programı kullanmaktayım ama bana göre değil sırf bu store sorunu yüzünden telefonu değiltirebilirim.
CordiB dedi: APKPure. Genişletmek için tıkla... Bu programı kullanmaktayım ama bana göre değil sırf bu store sorunu yüzünden telefonu değiltirebilirim.
CordiB Hectopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 1.768 Çözümler 9 6 Mart 2023 #5 Emirrd dedi: Bu programı kullanmaktayım ama bana göre değil sırf bu Store sorunu yüzünden telefonu değiltirebilirim. Genişletmek için tıkla... Uygulamada hangi eksikliği gördünüz hocam?
Emirrd dedi: Bu programı kullanmaktayım ama bana göre değil sırf bu Store sorunu yüzünden telefonu değiltirebilirim. Genişletmek için tıkla... Uygulamada hangi eksikliği gördünüz hocam?
Emirrd Decapat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #6 CordiB dedi: Uygulamada hangi eksikliği gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç yüklüyor indirmeye çalışırken donuyor çok uğraştırıcı program.
CordiB dedi: Uygulamada hangi eksikliği gördünüz hocam? Genişletmek için tıkla... Hocam çok geç yüklüyor indirmeye çalışırken donuyor çok uğraştırıcı program.
5 502065 Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 1.874 Makaleler 1 Çözümler 10 7 Mart 2023 #7 Emirrd dedi: Hocam çok geç yüklüyor indirmeye çalışırken donuyor çok uğraştırıcı program. Genişletmek için tıkla... Bence değil ama çok reklam var.
Emirrd dedi: Hocam çok geç yüklüyor indirmeye çalışırken donuyor çok uğraştırıcı program. Genişletmek için tıkla... Bence değil ama çok reklam var.