Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 9 Ağustos 2022 #1 Merhabalar arkadaşlar, bütçem aşağı yukarı başlıkta belirttiğim saatin fiyatı kadar. Bu fiyat bandında bu modeli uygun gördüm. Sizin önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler. Ürün link: https://www.akakce.com/akilli-saat/...2-active-edition-siyah-fiyati,1911249670.html
Merhabalar arkadaşlar, bütçem aşağı yukarı başlıkta belirttiğim saatin fiyatı kadar. Bu fiyat bandında bu modeli uygun gördüm. Sizin önerileriniz neler? Şimdiden teşekkürler. Ürün link: https://www.akakce.com/akilli-saat/...2-active-edition-siyah-fiyati,1911249670.html
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Ağustos 2022 #2 Ekranı saatten çok akıllı bileklik gibi hissettirse de bu fiyat bandında iyi bir seçenek.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 9 Ağustos 2022 #3 otpphap dedi: Ekranı saatten çok akıllı bileklik gibi hissettirse de bu fiyat bandında iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Haylou RS4 Plus alacaktım fakat bu ürünün doluluğu da aradaki farkı ödemeye itti beni biraz ondan kararsız kaldım.
otpphap dedi: Ekranı saatten çok akıllı bileklik gibi hissettirse de bu fiyat bandında iyi bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Haylou RS4 Plus alacaktım fakat bu ürünün doluluğu da aradaki farkı ödemeye itti beni biraz ondan kararsız kaldım.
otpphap Megapat Katılım 1 Temmuz 2017 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer İstanbul 9 Ağustos 2022 #4 Edwin dedi: Haylou RS4 Plus alacaktım fakat bu ürünün doluluğu da aradaki farkı ödemeye itti beni biraz ondan kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Marka takıntınız yoksa Haylou RS4 Plus almak daha mantıklı bence. Görünüşü ekranı daha bir hoş hem arada ki fiyat farkı cebinizde kalır.
Edwin dedi: Haylou RS4 Plus alacaktım fakat bu ürünün doluluğu da aradaki farkı ödemeye itti beni biraz ondan kararsız kaldım. Genişletmek için tıkla... Marka takıntınız yoksa Haylou RS4 Plus almak daha mantıklı bence. Görünüşü ekranı daha bir hoş hem arada ki fiyat farkı cebinizde kalır.
Edwin Megapat Katılım 30 Aralık 2014 Mesajlar 481 Yer İzmit 9 Ağustos 2022 #5 otpphap dedi: Marka takıntınız yoksa Haylou RS4 Plus almak daha mantıklı bence. Görünüşü ekranı daha bir hoş hem arada ki fiyat farkı cebinizde kalır. Genişletmek için tıkla... Evet ama uygulaması stabil değilmiş kopmalar oluyormuş ondan siparişimi iptal ettim. Bakalım ilerleyen günlerde tekrar sipariş edebilirim.
otpphap dedi: Marka takıntınız yoksa Haylou RS4 Plus almak daha mantıklı bence. Görünüşü ekranı daha bir hoş hem arada ki fiyat farkı cebinizde kalır. Genişletmek için tıkla... Evet ama uygulaması stabil değilmiş kopmalar oluyormuş ondan siparişimi iptal ettim. Bakalım ilerleyen günlerde tekrar sipariş edebilirim.