Yavuzintheuniverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 12 Ağustos 2023 #1 Saat için: Şarj gerilimi ve akım gereksinimleri: 5V 0.5a / 1A / 1.5a / 2A diyor. Fakat benim adaptörümün çıkışı 3 amper çıkış voltajı ise 9. Şarj aleti orijinaldir. Yeni aldığım telefonum ile gelmiştir.
Saat için: Şarj gerilimi ve akım gereksinimleri: 5V 0.5a / 1A / 1.5a / 2A diyor. Fakat benim adaptörümün çıkışı 3 amper çıkış voltajı ise 9. Şarj aleti orijinaldir. Yeni aldığım telefonum ile gelmiştir.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 Adaptorun ozelliklerinin yazdigi yerin fotografini ceker misin?
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.409 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 Yavuzintheuniverse dedi: Saat için: Şarj gerilimi ve akım gereksinimleri: 5V 0.5a / 1A / 1.5a / 2A diyor. Fakat benim adaptörümün çıkışı 3 amper çıkış voltajı ise 9. Şarj aleti orijinaldir. Yeni aldığım telefonum ile gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Adaptörler normal şarja da uyumlu diye biliyorum, o yüzden bir şey olacağını sanmam. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2023
Yavuzintheuniverse dedi: Saat için: Şarj gerilimi ve akım gereksinimleri: 5V 0.5a / 1A / 1.5a / 2A diyor. Fakat benim adaptörümün çıkışı 3 amper çıkış voltajı ise 9. Şarj aleti orijinaldir. Yeni aldığım telefonum ile gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Adaptörler normal şarja da uyumlu diye biliyorum, o yüzden bir şey olacağını sanmam.
Yavuzintheuniverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 12 Ağustos 2023 #4 BerkayZ87 dedi: Adaptorun ozelliklerinin yazdigi yerin fotografini ceker misin? Genişletmek için tıkla... Burak5415 dedi: Adaptörler normal şarja da uyumlu diye biliyorum, o yüzden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Ne olur olmaz iyice bilgi toplayayım kankam'da ilk saatim
BerkayZ87 dedi: Adaptorun ozelliklerinin yazdigi yerin fotografini ceker misin? Genişletmek için tıkla... Burak5415 dedi: Adaptörler normal şarja da uyumlu diye biliyorum, o yüzden bir şey olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Ne olur olmaz iyice bilgi toplayayım kankam'da ilk saatim
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.755 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #5 Yavuzintheuniverse dedi: Eki Görüntüle 1899306 Ne olur olmaz iyice bilgi toplayayım kankam'da ilk saatim Genişletmek için tıkla... 5V destegi var, problem olmaz.
Yavuzintheuniverse dedi: Eki Görüntüle 1899306 Ne olur olmaz iyice bilgi toplayayım kankam'da ilk saatim Genişletmek için tıkla... 5V destegi var, problem olmaz.
Darth V4der Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #6 Yavuzintheuniverse dedi: Saat için: Şarj gerilimi ve akım gereksinimleri: 5V 0.5a / 1A / 1.5a / 2A diyor. Fakat benim adaptörümün çıkışı 3 amper çıkış voltajı ise 9. Şarj aleti orijinaldir. Yeni aldığım telefonum ile gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum voltajını kendine göre ayarlıyor cihazlar ki bahsi geçen saat de Huawei'se sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum
Yavuzintheuniverse dedi: Saat için: Şarj gerilimi ve akım gereksinimleri: 5V 0.5a / 1A / 1.5a / 2A diyor. Fakat benim adaptörümün çıkışı 3 amper çıkış voltajı ise 9. Şarj aleti orijinaldir. Yeni aldığım telefonum ile gelmiştir. Genişletmek için tıkla... Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum voltajını kendine göre ayarlıyor cihazlar ki bahsi geçen saat de Huawei'se sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum
Yavuzintheuniverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 12 Ağustos 2023 #7 Darth V4der dedi: Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum voltajını kendine göre ayarlıyor cihazlar ki bahsi geçen saat de Huawei'se sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum Genişletmek için tıkla... Peki sizlere güveniyorum hocam şu an %57 kaça düştüğünde takayım sizce ? e BerkayZ87 dedi: 5V destegi var, problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet sitesinde'de 5v yazıyor başta.
Darth V4der dedi: Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum voltajını kendine göre ayarlıyor cihazlar ki bahsi geçen saat de Huawei'se sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum Genişletmek için tıkla... Peki sizlere güveniyorum hocam şu an %57 kaça düştüğünde takayım sizce ? e BerkayZ87 dedi: 5V destegi var, problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Evet sitesinde'de 5v yazıyor başta.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #8 5V desteği olmayan telefon adaptörü yok zaten, çakma olmayan herhangi bir adaptörle şarj edebilirsin. İsterse adaptör 200w olsun sorun olmaz. Yavuzintheuniverse dedi: kaça düştüğünde takayım sizce ? Genişletmek için tıkla... Fark etmez, istediğin zaman şarja tak.
5V desteği olmayan telefon adaptörü yok zaten, çakma olmayan herhangi bir adaptörle şarj edebilirsin. İsterse adaptör 200w olsun sorun olmaz. Yavuzintheuniverse dedi: kaça düştüğünde takayım sizce ? Genişletmek için tıkla... Fark etmez, istediğin zaman şarja tak.
Yavuzintheuniverse Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 23 Çözümler 1 12 Ağustos 2023 #9 totra_proska dedi: 5V desteği olmayan telefon adaptörü yok zaten, çakma olmayan herhangi bir adaptörle şarj edebilirsin. İsterse adaptör 200w olsun sorun olmaz. Fark etmez, istediğin zaman şarja tak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler gönül rahatlığıyla şarj edebilirim artık. Hızlı şarj özelliiği olduğunu biliyorsunuz değil mi bu bataryanın ? O'da sorun olmaz sanırım...
totra_proska dedi: 5V desteği olmayan telefon adaptörü yok zaten, çakma olmayan herhangi bir adaptörle şarj edebilirsin. İsterse adaptör 200w olsun sorun olmaz. Fark etmez, istediğin zaman şarja tak. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler gönül rahatlığıyla şarj edebilirim artık. Hızlı şarj özelliiği olduğunu biliyorsunuz değil mi bu bataryanın ? O'da sorun olmaz sanırım...
Darth V4der Hectopat Katılım 10 Mart 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #10 Yavuzintheuniverse dedi: Peki sizlere güveniyorum hocam şu an %57 kaça düştüğünde takayım sizce ? e Evet sitesinde'de 5v yazıyor başta. Genişletmek için tıkla... Bende de var %20 olunca takıyorum %80 olunca çıkarıyorum en sağlıklı aralık baya da götürüyor zaten hocam
Yavuzintheuniverse dedi: Peki sizlere güveniyorum hocam şu an %57 kaça düştüğünde takayım sizce ? e Evet sitesinde'de 5v yazıyor başta. Genişletmek için tıkla... Bende de var %20 olunca takıyorum %80 olunca çıkarıyorum en sağlıklı aralık baya da götürüyor zaten hocam