Huawei Watch GT 5 alınır mı?

Şentürk1910

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, aktif olarak Huawei Watch GT5 kullanan var mı, veya buna eş değer tasarımı benzer önerileriniz var mı?
Bütçe 7.000-10.000 TL arasında.

hocam artı olarak sadce pil ömrü iyi bide nabız ölçümü vs. sağlık ölçümleri iyi ama bence ondan daha iyi Samsung Galaxy Watch 6 Classic varbiraz kullanmıştım alınabilir

hocam artı olarak sadce pil ömrü iyi bide nabız ölçümü vs. sağlık ölçümleri iyi ama bence ondan daha iyi Samsung Galaxy Watch 6 Classic varbiraz kullanmıştım alınabilir
Benim söylediğim modelden farkı nedir hocam bilginiz var mı, Samsung aklıma daha çok yatıyor çünkü telefonda Samsung

hocam ekosistem kurmak için alınır zaten sizin de samsung ona ilave uygulama mağazası geniş bide sağlık takibi huawei den daha iyi diye biliyorum son tercih sizin isterseniz incelemesini izleyebilirsimniz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben iphone kullanan biri olarak Huawei GT5 Pro kullanıyorum. Uygulama mağazası olan AppGallery'i indiremiyorsun bu bir eksi bana göre. Bazı uygulamalardan bildirim gelince ( Twitch,Youtube) resim olarak göstermiyor. Saat üzerinden mesaj atamıyorsun. Onun dışından kadranlarıyla yenilenen arayüz menüsüyle ( 1 hafta önce güncelleme geldi ) gayet stabil ve akıcı. Uyku takibi, nabız vs. egzersizler doğru zamanlı gösteriyor. Gelen aramaları cevaplayıp saat üzerinden konuşabiliyorsun. Saat üzerinden karşıya sesi iyi gidiyor ve sesi iyi alıyorsun. Şarjı çok yoğun kullanımda bile 6-7 gün gidebiliyor. Android telefonlarda daha stabil çalışır videolara bakıp benim söylediklerimden ne farkı var bakabilirsin.

Pro modelinin görünüşü ve duruşu hoşuma gitmedi, ondan dolayı GT5 düşündüm, bir kıyaslama yapıp karar vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…