Huawei Watch GT vs Galaxy Watch

x_mege

Hectopat
Daha fazla  
S23 Ultra kullanıcısıyım akıllı saat ihtiyacım var bol özellikli mini bir cep telefonundan ziyade bildirimleri, aramaları kontrol etme ve medya/müzik kontrolü için kullanacağım belki de sağlık kontrolleri de işime yarar. Hepsini Galaxy Watch 7 de yapabilirim ama 1-2 günlük pil süresi almamak için bir sebep benim için. Bir de her akşam onu mu şarj edelim. Huawei Watch GT4 veya GT5 aklıma yattı ihtiyacım olan bütün özellikler var hatta şarjı 14 gün gidiyor ama Samsung telefon kullandığım için uyumluluk konusunda çok sıkıntı yaşar mıyım veya özelliklerinin birçoğu kısıtlanır mi? Sizin bu konuda tavsiyeleriniz nedir hangi modeli almalıyım?

Pek sorun olmaz bende Huawei saat kullanıyorum. Kullanım ömrü ve dayanıklılık ise Huawei derim. Özellik ve günlük yaşantı olarak Samsung size kalmış.

Pek sorun olmaz bende Huawei saat kullanıyorum. Kullanım ömrü ve dayanıklılık ise Huawei derim. Özellik ve günlük yaşantı olarak Samsung size kalmış.

Samsung benim için bir tık fazla saat üzerinden YouTube kullanımı falan var çoğunu kullanmam bu yüzden Huawei tercih etsem 2 haftalık pil ömrü benim için kâr olarak kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…