Çözüldü Huawei Watch GT2 dururken adım sayıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lawrence Barnes

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Huawei Watch GT2 saatim durduk yere adım sayıyor. Mesela oturuyorum biraz bakıyorum adım sayısı 30 -40 falan artmış oluyor. Mesela ayaktayken denemek için 5-10 adım atıyorum, normal yürürken adımları anında işliyor ve doğru sayıyor. Acaba bunun sebebi nedir? Birkaç yerde okumuştum ivme sensörü ile çalışıyormuş akıllı saatler kol hareketlerini de adım olarak sayıyormuş falan diye ama içim rahat etmedi. Sizin fikriniz nedir?

Çözüm
Saatin harici bir problemi bulunmuyor zaten, en azından gözlemlediğim kadarıyla. Zaten pek dikkat etmezseniz gözünüze batmaz. Hayırlı olsun.
Evet normal bir olay.
Bende 46mm Sport Edition modeli var ve evet kol hareketlerini de algılıyor. Oturduğum yerde elimi kolumu salladım, 30 adım kadar arttı.

Bende 46mm Sport Edition modeli var ve evet kol hareketlerini de algılıyor. Oturduğum yerde elimi kolumu salladım, 30 adım kadar arttı.
Her kol hareketini adım olarak algılamıyor. Mesela birkaç dakikadır adım stabil sonra birden ekleniyor. Değer de değişiyor mesela şuan yoldayım eve dönüyorum. Sabah arabaya eşya indirdim evden ağır bir yüktü 94 adım birden artmış. (Tabi yol da yürüdüm arabaya kadar da) ilginç hakikaten. değerler neye göre değişiyor acaba. Bazen 15-20 kadar artıyor bazen 30-40 bazen 50-60. Değişiyor yani. Ben de saati dün aldım herşeyi sorunsuz çalışıyor ama bu konu biraz canımı sıktı.

Yani bu benim bahsettiğim olay normal mi hocam?

Saatin harici bir problemi bulunmuyor zaten, en azından gözlemlediğim kadarıyla. Zaten pek dikkat etmezseniz gözünüze batmaz. Hayırlı olsun.
Evet normal bir olay.

Çözüm
Evet normal bir olay.

Teşekkür ederim hocam sağ olun içimi rahatlattınız.

Evet normal bir olay.

Hocam konuyu hortlatıyorum tekrar başka bir sorum olacaktı. Saat ile arama yaptığımda ilk 10 saniye karşı tarafa ses gitmiyor. Yeniden başlantınca saati sorun çözülüyor bir süre sonra yine aynı şeyi yapıyor. Gelen aramalarda sorun yok ama ben birini arayınca böyle yapıyor. Sizde de var mı böyle bir sorun?

Saatten daha önce bir kere arama yapmıştım, o zaman da bu tarz bir sorun deneyimlememiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…