Varbee Hectopat Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 115 1 Temmuz 2022 #1 Merhaba. Babama saat almak istiyorum fakat akıllı saatler hakkında çok bilgim yok 46 mm olsun istiyorum ve şu iki saat arasında kaldım; Huawei Huaweı Watch Gt 3 46mm - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Huawei Huaweı Watch Gt 3 46mm - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth (46MM) Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth (46MM) Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangisini önerirsiniz? Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir saat var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Merhaba. Babama saat almak istiyorum fakat akıllı saatler hakkında çok bilgim yok 46 mm olsun istiyorum ve şu iki saat arasında kaldım; Huawei Huaweı Watch Gt 3 46mm - Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Huawei Huaweı Watch Gt 3 46mm - Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth (46MM) Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol Samsung Galaxy Watch4 Classic Bluetooth (46MM) Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Hangisini önerirsiniz? Veya bu fiyat bandında önerebileceğiniz daha iyi bir saat var mı?