Huawei Watch GT3'te barometre ve pusula çalışmıyor

ahmetsx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, saatimde barometre uygulamasına giriyorum, 0 hpa ve 0 yükseklik gösteriyor. Aynı şekilde pusula da çalışmıyor. Saati sıfırladım yine bir şey değişmedi. Sensörler bozulmuş olabilir mi? Saat herhangi bir darbe almadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bende benzeri bir problemle karşılaştım, çözebildiniz mi merak ettim?

Bende de dünden beri pusula, barometre, altimetre ve cilt sıcaklığı ölçümü çalışmıyor. Sizin cihazlarınız düzeldi mi?

Bende de dünden beri pusula, barometre, altimetre ve cilt sıcaklığı ölçümü çalışmıyor. Sizin cihazlarınız düzeldi mi?
2-3 gün sonra düzeldi, sonra tekrar bozuldu, tekrar düzeldi. sonra herhangi bir problem olmadı.

2-3 gün sonra düzeldi, sonra tekrar bozuldu, tekrar düzeldi. sonra herhangi bir problem olmadı.
Vatan'dan satın almıştım, değişim talebiyle servise verdim. Yukarıda saydıklarım dışında otomatik parlaklık da çalışmayı bıraktı. Önceden de birkaç kez gitmişti ama 1 2 saat sonra tekrar düzeliyordu.

Düzeltebilen var mı son güncelleme sonrası bende de yükseklik ve barometre çalışmıyor zaten hep saçma sapan gösteriyordu artık onu da göstermiyor 3 ay oldu herhangi bir değişiklik yok güncelleme de gelmiyor belki düzeltilme amaçlı müşteri hizmetleri servise gönderirseniz yardımcı oluruz diyor ve aldığım günden beri 1 defa bile suya sokmadım nolur nolmaz bozulur diye

Ben servise verdim batarya ve arka kapak değişti ve sorun düzeldi.

Ben servise verdim batarya ve arka kapak değişti ve sorun düzeldi.
Kaç günde geri gönderdiler acaba benim batarya şuan için yoğun kullanımda 5 6 günü çıkarıyor sadece sensörler için göndermek istemedim de kısa sürüyor ise bende gönderim teşekkür ederim cevabınız için

Batarya kapakla birleşik miymiş neymiş ondan dolayı değişmişti, işlem yapılmadan önce teknisyenle konuşmayı talep etmiştim o anlatmıştı. Ben direk servise değil Vatan şubesine bırakmıştım 1 hafta falan sürmüştü sanırım ama tabi ben teknisyenle görüşmek istediğim için tamir onayını geç vermiştim normalde daha kısa sürer.

Teşekkürler hocam bende olmadı verim sadece sensör için olacak ama bakalım umarım güzel bir şekilde geri gönderirler pirince giderken elde ki bulgurdan olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…