Huawei Watch GT4 mü GT 5 mi?

• Konuyu başlatan xKai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 6.781

xKai

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce bir akıllı saat kullanmadım ve çevremde kullanan gördüğüm için GT4 modeli hoşuma gitti ve sipariş verdim.
Az önce bakındığımda GT5 ile arasında cok büyük bir fark yoktu ve GT 5 yanında kulaklık da veriyor. Sorularım şu şekilde:
1- İkisi arasında özellik açısından büyük farklar var mı?

2 - GT4'ü iade edip taksit taksit yatması ile uğraşmaya değer mi?

3 - GT4 ihtiyacımı yeterince karşılar mı?

Özellik açısından tek fark navigasyonda belirlediğin rotayı ve sanırım geri dönüş rotasını görmen. Bir de bildirimle gelen mesaja cevap yazabilme özelliği. Google maps gibi bir navigasyon gene yok yani.

Değer mi aradaki farka, bence değmez. Aradaki farka bir wear os saat alırsın gerektiği yerlerde onu takar whatsapp, google maps vs. kullanırsın. Çünkü arka arkaya atılan mesajlarda da whatsapp bildirimleri bir miktar çorba olacak, en son gördüğün mesaja yanıt verebileceksin. Yine mesajla cevap verebilme olayı bir miktar verimsizleşiyor yani iki kat fiyat farkı vermeye değmez bence.

Aslında aralarında 1500 TL civarında fiyat farkı var 1 ay fazladan taksit ödemek gibi. Fakat yine de bir fark yoksa uğraştığıma değmez sanırım.
Ve bir sorum daha olacak, GT5 modelinde navigasyon muhabbeti bir tık daha iyi sanırım fakat benim için geri dönüş rotası vs. önemli değil. Bir yere gideceğim zaman konumu açtıgımda saatte bunu takip edebilecek miyim? Araba sürerken işimi görür çünkü.

Aslında aralarında 1500 TL civarında fiyat farkı var 1 ay fazladan taksit ödemek gibi. Fakat yine de bir fark yoksa uğraştığıma değmez sanırım.
Ve bir sorum daha olacak, GT5 modelinde navigasyon muhabbeti bir tık daha iyi sanırım fakat benim için geri dönüş rotası vs. önemli değil. Bir yere gideceğim zaman konumu açtıgımda saatte bunu takip edebilecek miyim? Araba sürerken işimi görür çünkü.
Bir yere gideceğin zaman konum açtığında onu takip etme olayı gibi çalışmıyor işte benim bildiğim o navigasyon. Öyle bir navigasyon yok yani saatte google maps gibi. GT5 ile geldi dediler fakat incelemelerde gördüğüm kadarıyla telefondan rota mı ayarlanıyor, yoksa koşu antrenmanı seçilip başlatıldığında mı harita göstermeye başlıyor emin değilim. Konum seçtim başlattım beni götürsün gibi bir olay yok yani gördüğüm kadarıyla. wear os saat almanız lazım onların da şarjı 2 günü anca çıkarıyor, çok aktif kullanmış olursunuz navigasyonla falan hergün şarj etmeniz, şarj aletini yanınızda taşımanız gerekir.

GT4 güzel zam yemiş bu arada, yakın zamanda 5400'e falan almıştım. Şarj süresi konusunda alternatifi yok, olsa fazlası etmez

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı