Huawei Watch GT5 vs Watch GT4

Edin Dzekoo

Hectopat
Bu iki model arasındayım, telefonum Apple o yüzden Samsung alamıyorum maalesef. Bu ikisinden hangisini önerirsiniz veya max 7.000 bütçe ile sizin öneriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye ve yazarak cevaplayabilme özelliğinden dolayı GT5'i öneririm. GT4 de bu özellik yoktu diye hatırlıyorum. GT3 Pro kullanıcısıyım ve çok memnunum. Telefonum da Huawei diğer markalarda nasıl çalışıyor fikrim yok gerçi.

Şimdi telefon Apple olduğu için GT5 ve GT4'e yeni gelen klavye özelliğini kullanamazsınız, klavye Huawei telefonlar için. Düz Watch serisinin de bazı özellikleri Apple cihazlarda çalışmıyor. Bunları dikkate alarak bakın. Uzun pil süresi ve klasik saat görünümü arıyorsanız GT5 güzel, daha oyuncaklı olsun derseniz para bitirip Apple Watch bakın.

Şimdi telefon Apple olduğu için GT5 ve GT4e yeni gelen klavye özelliğini kullanazsınız, klavye Huawei telefonlar için. Düz Watch serisinin de bazı özellikleri Apple cihazlarda çalışmıyor. Bunları dikkate alarak bakın. Uzun pil süresi ve klasik saat görünümü arıyorsanız GT5 güzel, daha oyuncaklı olsun derseniz para bitirip Apple Watch bakın.

Hocam telefonum Apple fakat Apple Watch'ları uçuk buluyorum. O yüzden aklımda Huawei var. Samsung düşünüyordum ama malum telefondan dolayı olmuyor.

Bence bu bütçede ikinci el Huawei Watch 3 veya Watch 4 bakabilirsin. Bu cihazlara APK uygulama falan yüklenebiliyor. Bu paralara uygulama yüklenemeyen saat almak kötü bence. @Astiva

İkinci el düşünmüyorum.

Hocam telefonum Apple fakat Apple Watch'ları uçuk buluyorum. O yüzden aklımda Huawei var. Samsung düşünüyordum ama malum telefondan dolayı olmuyor.

O zaman GT5 bakabilirsiniz. Watch 4 fiyatları Apple Watch ile yarışıyor çünkü.

O zaman GT5 bakabilirsiniz. Watch 4 fiyatları Apple Watch ile yarışıyor çünkü.

Ay hocam kendisi otomatlk Watch 4 yazmış, yazmak istediğim GT5 vs GT4'tü aklımda. Önce de Watch 6 vardı ama ondan bahsetmiyorum. Konunun başlığı falan komple hata şimdi fark ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay hocam kendisi otomatlk Watch 4 yazmış, yazmak istediğim GT5 vs GT4'tü aklımda. Önce de Watch 6 vardı ama ondan bahsetmiyorum. Konunun başlığı falan komple hata şimdi fark ettim.

Bir hata yok, düz Watch sersini biz öne sürdük. Huawei'nin de Watch 3 ve Watch 4 modelleri var GT sersisinden farklı, ondan bahsediyorduk.

Sanırım siz dediğim Watch 3 ve Watch 4'ü GT serisiyle karıştırdınız. Bu saatlerin GT serisiyle bir alakası yok.
Evet yanlışlık olmuş, ben GT5 ve GT4 arasındayım sizce bu bütçede bunlardan biri mi alinmali veya sizin öneriniz ne olur?

Bir hata yok, düz Watch sersini biz öne sürdük. Huawei'nin de Watch 3 ve Watch 4 modelleri var GT sersisinden farklı, ondan bahsediyorduk.
Max GT5 bütçesine çıkmayı düşünüyorum, daha fazla çıksam telefondan dolayı Apple Watch alırım fakat onlar da bana bayagi uçuk geliyor. Samsung da aklıma yatmıştı fakat telefondan dolayı olmadı. En son Huawei Watch GT5 veya GT4 diye düşündüm sizce bu ikisinden hangisi alınmalı aradaki farka değer mi veya bu bütçelerde sizin öneriniz ne olur?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı