OtoburPirana Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2018 Mesajlar 2.883 Makaleler 2 Çözümler 21 31 Ağustos 2019 #11 Kargo ile pil geleceği bile meçhul. Geçmiş olsun, ne diyeyim. Kulağınıza küpe olsun bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeyi öğrenmiş oldunuz en azından.
Kargo ile pil geleceği bile meçhul. Geçmiş olsun, ne diyeyim. Kulağınıza küpe olsun bundan sonra yoğurdu üfleyerek yemeyi öğrenmiş oldunuz en azından.
Aberforth. Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 634 31 Ağustos 2019 #12 Aberforth. dedi: Ürünü iade ete basınca hata veriyor hala telefonlar açılmıyor kargoya verilmiş ne yapmam gerekiyor 100 TL verdim sonuçta. Eki Görüntüle 433544 Genişletmek için tıkla... ürünlerin gelmesinde sıkıntı yok şikayetler hep sahte üründen dolayı tüketici mahkemesine kadar yolu var gibi duruyo
Aberforth. dedi: Ürünü iade ete basınca hata veriyor hala telefonlar açılmıyor kargoya verilmiş ne yapmam gerekiyor 100 TL verdim sonuçta. Eki Görüntüle 433544 Genişletmek için tıkla... ürünlerin gelmesinde sıkıntı yok şikayetler hep sahte üründen dolayı tüketici mahkemesine kadar yolu var gibi duruyo
Hikmet Benol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2019 Mesajlar 3.170 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Diğer 31 Ağustos 2019 #13 Tüketici Haklarına başvursanız.Ya da bir avukat tutun bunun 2.el olduğunu öğrenince gidin dava açın.
Aberforth. Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 634 31 Ağustos 2019 #14 Silinen üye dedi: Tüketici Haklarına başvursanız.Ya da bir avukat tutun bunun 2.el olduğunu öğrenince gidin dava açın. Genişletmek için tıkla... hayır sadece siparişi iptal etmek istiyorum kargoyu teslim alma dediler ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Silinen üye dedi: Tüketici Haklarına başvursanız.Ya da bir avukat tutun bunun 2.el olduğunu öğrenince gidin dava açın. Genişletmek için tıkla... hayır sadece siparişi iptal etmek istiyorum kargoyu teslim alma dediler ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
Aberforth. Kilopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 634 2 Eylül 2019 #15 Güncelleme adamlar cuma günü 30 ağustos diye çalışıyorlarmış cumartesi ve pazarda kapalılarmis şimdi aradım kargo kodu verdiler iade edicem kargo gelince
Güncelleme adamlar cuma günü 30 ağustos diye çalışıyorlarmış cumartesi ve pazarda kapalılarmis şimdi aradım kargo kodu verdiler iade edicem kargo gelince