Huawei X Pro Windows 11 format sonrası internet, dokunmatik ve touchpad çalışmıyor

goncalo34447

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar. Dün Çin'den Huawei X Pro aldım. Çince ve Windows 11 Single launguage versiyonu vardı. Ben de dili değiştiremediğim için internetten ISO dosyası ile çözmeye çalıştım ve yükledim Türkçe ISO dosyasını fakat yükledikten sonra Windows çok kasmaya başladı. İnternet hiçbir şekilde bağlanmıyor. Touchpad çalışmıyor. Dokunmatik ekran çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Eğer sorunuz varsa sorun hemen cevaplayacağım. Bilgisayarcıya göstermeli miyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    274 KB · Görüntüleme: 33
Hocam bunu yüklerseniz (eğer ayarladıysanız) ekran kartı ayarlarını sıfırlar diyor. Güncellemenizi öneririz.
Hocam herşey tam oldu bundan dolayı size bol bol dua okuyacağım fakat huawei x pro da touch pad ile parlaklık kısma ses açma vs vs özellikler var bu özelliklerin hepsi gitmiş bunu nasıl geri getirceğim bilginiz var mı bilinmeyen aygıt yok şuan

Hocam her şey tam oldu bundan dolayı size bol bol dua okuyacağım fakat Huawei X Pro da touch pad ile parlaklık kısma ses açma vs. Özellikler var bu özelliklerin hepsi gitmiş bunu nasıl geri getirceğim bilginiz var mı bilinmeyen aygıt yok şu an.

Hocam onun hakkında bir bilgim yok maalesef. İlk aldığınızda ullanırken Huawei uygulaması var mıydı?

Burayı inceleyin bunlardan bir tanesi olabilir.

Hocam onun hakkında bir bilgim yok maalesef. İlk aldığınızda ullanırken Huawei uygulaması var mıydı?

Burayı inceleyin bunlardan bir tanesi olabilir.
Evet vardı ama ben Türkiye’de olmayan Çinden aldım 32 GB RAM modeli ben şimdi iyice araştırıyım hocam çünkü o zaten benim macbook yerine bunu almamın nedeniydi tekrardan sağolun

Technopat Haberler

Geri
Yukarı