Arkadaşlar. Dün Çin'den Huawei X Pro aldım. Çince ve Windows 11 Single launguage versiyonu vardı. Ben de dili değiştiremediğim için internetten ISO dosyası ile çözmeye çalıştım ve yükledim Türkçe ISO dosyasını fakat yükledikten sonra Windows çok kasmaya başladı. İnternet hiçbir şekilde bağlanmıyor. Touchpad çalışmıyor. Dokunmatik ekran çalışmıyor. Yardım eder misiniz? Eğer sorunuz varsa sorun hemen cevaplayacağım. Bilgisayarcıya göstermeli miyim? Teşekkürler.
Hocam herşey tam oldu bundan dolayı size bol bol dua okuyacağım fakat huawei x pro da touch pad ile parlaklık kısma ses açma vs vs özellikler var bu özelliklerin hepsi gitmiş bunu nasıl geri getirceğim bilginiz var mı bilinmeyen aygıt yok şuan
Hocam her şey tam oldu bundan dolayı size bol bol dua okuyacağım fakat Huawei X Pro da touch pad ile parlaklık kısma ses açma vs. Özellikler var bu özelliklerin hepsi gitmiş bunu nasıl geri getirceğim bilginiz var mı bilinmeyen aygıt yok şu an.
Visit official HUAWEI Support for HUAWEI MateBook X Pro 2023 13th Gen Core user manuals,FAQs,software download and more repair services. Contact HUAWEI Support directly for technical solutions to your HUAWEI MateBook X Pro 2023 13th Gen Core.
Visit official HUAWEI Support for HUAWEI MateBook X Pro 2023 13th Gen Core user manuals,FAQs,software download and more repair services. Contact HUAWEI Support directly for technical solutions to your HUAWEI MateBook X Pro 2023 13th Gen Core.
Evet vardı ama ben Türkiye’de olmayan Çinden aldım 32 GB RAM modeli ben şimdi iyice araştırıyım hocam çünkü o zaten benim macbook yerine bunu almamın nedeniydi tekrardan sağolun