Huawei Y5 2019 alınır mı?

nuvxhlm

Decapat
Daha fazla  
Huawei Y5 2019 alacağım sizce gideri var mı? Sadece müzik dinlemek aramak için vs kullanacağım.

Arkadaştan 200TL'ye alıyorum bayağı ucuza geliyor o fiyata tuşlu telefonlar var ama arkadaşta bir de Huawei P Smart var.

Y5 2019 16 GB P Smart 32 GB hız olarak çok fark görmedim şarjda iyi gibi dediğim gibi sadece sosyal medya için kullanacağım çok bakmıyorum zaten telefona sizce y5imi alayım P Smart'ımı.

Not: P Smart'ın ekranında boydan boya çizik var belli oluyor.

Son düzenleme:
Bende Y7 2019 var 5 senedir gidiyor çok uğraşmıyorum telefonla şarjıda 1 günü götürüyor Huawei iyi al bence.

Kral eskidi artık git yeni bir şey al daha rahat edrsin güncellem desteği bitti yani.

Y6 2019'u 2020 yılında eski telefonum bozulduğu ve akıllı telefona acil ihtiyacım olduğu bir dönemde en ucuzlardan birisi olduğu için almıştım. Cidden sosyal medya için bile yetersiz bir telefon. Youtube videolarında bile donma, kasma yapıyordu. Anlık başka bir uygulamaya geçtiğinde arka plana aldığın uygulama kendini yeniden başlatıyordu filan. Kısaca beklentini minimumda tutarak al. Çünkü hiç sağlıklı bir deneyim yaşamayacaksın. Bunun başlıca sebebi 2GB belleğe sahip olmasıydı tabi. İşletim sistemi zaten yarısından fazlasını kullanıyordu. Elde kalan boş bellek tek uygulamayı çalıştırmaktan acizdi. İkincisini açınca arka planda kalanı sıfırlıyordu doğal olarak. P Smart 3GB belleğe sahip olduğu için bu kadar sorunlu bir deneyim yaşatmaz muhtemelen ama iki telefon da antika sayılacak yaşta artık. Kısaca sosyal medya için bile Y5 alınmaz.

2019 model bi telefon uygulamalarda kasma donma takılma ve uyumluluk problemi yaşatmaz mı?

Kral eskidi artık git yeni bir şey al daha rahat edrsin güncellem desteği bitti yani.

Alacağım 2-3 ay sonra o zamana kadar iade etsin diye 1 döner parasına alıyorum zaten.

P Smart'ı alsam olur mu Whattsap'a girip müzik dinlemek için sadece 2ay sonra sağlam bir şey alıca zaten kurtarır mı o zamana kadar 200TL çok az zaten döner parasına alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…