Huawei Y5 2019 format atma

Sslonalkrp

Hectopat
Merhaba. Huawei Y5 2019 telefona sahibim. Kasmalar vs. rahatsız edici şeyler yaşıyorum. Yılbaşında yeni telefona geçmeyi düşünüyorum. 1.5-2 ay daha beni idare etmesi için ne yapmam lazım? Animasyonlar 0.5X'te, kapalı rahatsız etti. Format atsam düzelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasma, donma ve yavaşlama için hard reset atmak geçici bir çözümdür. Custom ROM kurmanızı öneririm.
Hocam yılbaşına kadar idare etsin fazlasıyla yeterli benim için.

Tabii, telefon yeni cikmis gibi olacak. Hard reset atmanizi tavsiye ediyorum. Once telefonu tamamen kapatin. Ardindan ses acma ve guc tusuna basili tutun. En sonunda recovery menusu gelecektir. Oradan formati atarsiniz.
Fotoğraf, dosyalar vs. kaybolur mu hocam?

Tabii, telefon yeni cikmis gibi olacak. Hard reset atmanizi tavsiye ediyorum. Once telefonu tamamen kapatin. Ardindan ses acma ve guc tusuna basili tutun. En sonunda recovery menusu gelecektir. Oradan formati atarsiniz.
Geçiçi çözüm o, 2-3 güne kalmadan yine ağır çalışıyor.

Fotoğraf, dosyalar vs. kaybolur mu hocam?
Cihaz depolamasında saklıyorsan evet.

Telefon 16 GB olduğu için 32 GB hafıza kartı almıştım. Halihazırda kullanıyorum.

HiSuite uzerinden EMUI 9.0 surumune dusurebilirsin. 9.1'e gore daha akici calisiyor.

Ayrica kullanmiyorsaniz Google servislerini ADB uzerinden kaldirabilirsiniz. Huawei hizmetlerini de kaldirirsaniz cok daha iyi olacagini soyleyebilirim.

Custom ROM kurmanızı öneririm.

Bu model icin custom rom yok. Zaten bootloader kilidini acabilmeniz imkansiz gibi bir sey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…