Huawei Y5 telefonu nasıl bozabiliriz?

Telefoncuya git bunun aizesini sök de geri takmadan al eve git göster bozuldu de.

Kanka sadece WhatsApp var içinde başka bir şey yok o kadar iğrenç bir telefon ki piyasa değeri 400 lira şu anda. Öyle möyle değil çok kötü bir telefon.

Kanka aynısı bende de var biliyorum çöp bir telefon ama içindeki gereksiz şeyleri silsen gidip PUBG kurup oynarsın aynısı bende de var daha önce kurup kullandım hem de overclock yapılmamış şekilde telefon bu arada 5-4 yıllık falan.

Açar mı PUBG'yi.

Açar mı PUBG'yi.
Aynısı bende var diyorum telefonun depolama alanı çok az ama gereksiz uygulamaları silsen pubg kursan oynarsın (daha önce oynadım ve çok da kötü değildi ) ayrıca root atıp overclock yapabilirsin veya optimizer uygulaması vardı oradan performans modunu aç belki bir işe yarar

Hiçbir şey bilmeden custom rom atmaya çalışın.

Uygulama ismi ne. Ve ROM'u nasıl atacağım. Telefon yani artık laf atmaya bile değmiyor yani öyle bir şey ki telefon. YouTube'da neredeyse videosu yok.

Açar mı PUBG'yi.

General Mobile'e Tab 5 tablet var bendebilirsin belki 8 çekirdekli işlemci 32 GB depolama alanı 2 GB RAM + 6 yıllık falan herhalde 5 yıllık da olabilir çok eski tablet ve her şeyine overclock yaptım işlemci RAM, disk falan hepsine yaptım kasma donma yok fakat sürümünden dolayı PUBG falan oynayamıyorsun ROM yüklediğim için Max sürümü 7.1.2 ama gene de iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…