Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 23 Aralık 2019 #1 Tam ekran yapınca yanlarda siyahlık oluyor. Bir ara yanlışlıkla bir hareketle düzelttim sonra gene bozuldu. Tüm videolarda böyle, bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2019
Tam ekran yapınca yanlarda siyahlık oluyor. Bir ara yanlışlıkla bir hareketle düzelttim sonra gene bozuldu. Tüm videolarda böyle, bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim.
B BoluBeyi1441 Hectopat Katılım 16 Mart 2019 Mesajlar 947 Çözümler 3 23 Aralık 2019 #2 İki parmağınızla zoom yapıyor gibi yapın video yakınlaşması lazım ve siyahlıklar gidecektir. Dyzex dedi: Tam ekran yapınca yanlarda siyahlık oluyor. Bir ara yanlışlıkla bir hareketle düzelttim sonra gene bozuldu. Eki Görüntüle 477213 Tüm videolarda böyle, bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü ? Son düzenleme: 23 Aralık 2019
İki parmağınızla zoom yapıyor gibi yapın video yakınlaşması lazım ve siyahlıklar gidecektir. Dyzex dedi: Tam ekran yapınca yanlarda siyahlık oluyor. Bir ara yanlışlıkla bir hareketle düzelttim sonra gene bozuldu. Eki Görüntüle 477213 Tüm videolarda böyle, bir bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü ?
Dyzex Kilopat Katılım 7 Ağustos 2019 Mesajlar 288 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Aralık 2019 #3 BoluBeyi1441 dedi: İki parmağınızla zoom yapıyor gibi yapın video yakınlaşması lazım ve siyahlıklar gidecektir. Sorununuz çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü.
BoluBeyi1441 dedi: İki parmağınızla zoom yapıyor gibi yapın video yakınlaşması lazım ve siyahlıklar gidecektir. Sorununuz çözüldü mü ? Genişletmek için tıkla... Evet çözüldü.