Mustafa Baysal Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #1 Telefonumu sıfırlamıştım (Huawei Y6 2018) uygulamaları yükleyip kurulumu vs yaptım klavyemde dil ayarlanamadı diyordu. Ben de Türkçeyi yüklemeye bastığımda telefon crash yiyor. Çözümünü bulamadım.
Telefonumu sıfırlamıştım (Huawei Y6 2018) uygulamaları yükleyip kurulumu vs yaptım klavyemde dil ayarlanamadı diyordu. Ben de Türkçeyi yüklemeye bastığımda telefon crash yiyor. Çözümünü bulamadım.
ReProof Kilopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.900 Makaleler 2 Çözümler 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #2 Klavyeyi güncellemeyi denediniz mi?
sevkanbas Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #3 Uygulamayı silip yüklemeyi dener misiniz?
Mustafa Baysal Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2022 #4 ReProof dedi: Klavyeyi güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet yine crash veriyor sevkanbas dedi: EUygulamayı silip yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem uygulması olduğu için silinemiyor eski sürüme düşürünce de aynı problem devam etmekte
ReProof dedi: Klavyeyi güncellemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet yine crash veriyor sevkanbas dedi: EUygulamayı silip yüklemeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sistem uygulması olduğu için silinemiyor eski sürüme düşürünce de aynı problem devam etmekte