Çözüldü Huawei Y7 2019 Google Asistan bu hesapta kullanılamaz hatası nasıl giderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kimikkonen

Centipat
Kurulum ekranında Google hesabına girdikten sonra Google Asistan bu hesapta kullanılamaz hatası alıyorum.

Huawei Y7 2019.
Android 8

Aynı sorun bende de var Xiaomi Redmi 5 Plus'a format attıktan sonra bu sayfa çıktı. Telefonda kullanılan önceki 4 tane Gmail hesabını denedim olmadı. 2 tane kapatılan hesap var ama onlarla da alakalı olduğunu sanmıyorum nasıl geçilecek bu kısım.

GÜNCELLEME

Tekrar reset attım bu sefer internete bağlamayınca o kısım bende gelmedi başarıyla giriş yapabildim telefona.

GÜNCELLEME

Son düzenleme:

Hocam merhaba. Aynı sorunu bende yaşıyorum aynı cihazda. Nasıl tekrar reset attınız acaba?

Aynı sorun bende de oldu. Tekrar reset atmak yerine geri geri gelip interneti kapattım ve kurulumu sorunsuz tamamladım.

Aynı sorun bende de oldu. Tekrar reset atmak yerine geri geri gelip interneti kapattım ve kurulumu sorunsuz tamamladım.
En kısa çözüm bu gerçekten. Kablosuz ağ bağlantısı adımına kadar gelip "atla" deyince takıldığı o adımı atlıyor. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…