Artepix Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 92 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Huawei Y9 Prime 2019 jiroskop sensörü var mıdır acaba? Sanal gerçeklik gözlükleri için gerekliymiş. Ben de telefonu araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Belki sizler bilirsiniz. Ona göre sanal gerçeklik gözlüğünü satın alacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Huawei Y9 Prime 2019 jiroskop sensörü var mıdır acaba? Sanal gerçeklik gözlükleri için gerekliymiş. Ben de telefonu araştırdım ama pek bir şey bulamadım. Belki sizler bilirsiniz. Ona göre sanal gerçeklik gözlüğünü satın alacağım.
Hasankarabaşan Zeptopat Katılım 17 Şubat 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2023 #2 Var ama benim telefon suya düştü hemen çektim pirince koydum 6 7 saat bozuldu jiroskopu Hasankarabaşan dedi: Var ama benim telefon suya düştü hemen çektim pirince koydum 6 7 saat bozuldu jiroskopu Genişletmek için tıkla... Düzeldi bu arada Kendi kendine Son düzenleme: 24 Şubat 2023
Var ama benim telefon suya düştü hemen çektim pirince koydum 6 7 saat bozuldu jiroskopu Hasankarabaşan dedi: Var ama benim telefon suya düştü hemen çektim pirince koydum 6 7 saat bozuldu jiroskopu Genişletmek için tıkla... Düzeldi bu arada Kendi kendine