Huawei’in Yapay Zeka Atılımı Sürerken, Operatörler Ticari 5.5G’nin İlk Yılını Başarıyla Tamamladı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
HUAWEI MWC 2024

Barselona’da 26 Şubat’ta başlayan 2024 Mobil Dünya Kongresi, Huawei’in birçok yenilikçi yaklaşımına da sahne oldu. Huawei, geleceğin ağ, bulut ve zeka teknolojilerini masaya yatırmak üzere; küresel mobil operatörler, iş ortakları ve fikir liderini, ‘Advance Intelligence’ tanıtım alanında ağırladı. Huawei, yeni dönemde de sektörler arasında akıllı dijital dönüşümü teşvik etmeyi, gelişmiş bir endüstri ekosistemi oluşturmayı, 5G’nin […]

Devamı: Huawei’in Yapay Zeka Atılımı Sürerken, Operatörler Ticari 5.5G’nin İlk Yılını Başarıyla Tamamladı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Yazıp yazıp siliyorum. Türkiye'ye 5G ne zaman tam olarak gelirden ziyade keşke 4.5G teknolojisini tam olarak değerlendirebilsek. Şehir merkezinde bile Türk Telekom ve Vodafone çekmiyor, Speedtest yapıyorum 10 Mbps'i zor görüyor.

Millet Pilot olarak 6G deniyor bazı yerlerde bizde 5G bekliyoruz hala.

Zamanında 4.5G' ye geçmeyip 5G çalışmaları var direkt ona demişlerdi yaptırmamışlardı, 4G interneti kaç sene sonra görebildik sanırım içlerinde uktemi kaldı ne yaptı direkt 6G falan geçeriz diye düşünüyorlar galiba.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı