Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam kendi numarası ile bana gönderdiği, hesap numarası var. Para bu hesaba yatırıldı. Dekont da var. Göndermediğimi iddia etseler de, pek bir şey kazanacaklarını düşünmüyorum.
Ayrıca parayı çekip çekmediğinin teyidini, sesli konuşma ile yaptım.

@Cihat Uğurlu en baştan geçmiş olsun dileklerimi ileteyim. 10 sayfa yorumu üşenmeden okudum. Mutlak çözüm adliye olacaktır. Bundan sonra ki 2.el alışverişlerinizi arkadaşların dediği gibi ya GeT açıp ya da kapıda ödemeli olarak yaparsanız daha güvenilir olur. Kendim de kapıda ödeme ile R7 240 satmıştım. Tekrar geçmiş olsun bu işten sizin alacağınız tek zarar zaman kaybı olacaktır

Aynen öyle. Sağol, teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. :/

@Cihat Uğurlu Öncelikle geçmiş olsun. Talihsiz bir olay başınıza gelmiş gerçekten sizin adınıza çok üzüldüm. Maalesef günümüzde sık sık rastlanan bir olay. Siz de bu olaydan gereken dersi çıkarmışsınız gibi gözüküyor. Bundan sonraki ikili ticari ilişkilerde daha dikkatli ve güvenli alışveriş yapacağınız kanısındayım. Elinizde bu kadar materyal var iken bence en yakın zamanda hukuki bir destek alıp konu hakkında ne yapılabilir sorusunu irdeleyin. Tekrar geçmiş olsun dileklerimle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…