Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sorun hala çözülmüş değil. Ürün eline ulaşsın hele. Daha intikam alacak Cihat. O kadar uğraştırdı Hüseyin.
Ya şu yazdıklarınıza bir bakar mısınız? Sizin gibi 3-4 kişiyi daha şu konu başlığı altında rapor ettim ve hepsi cezasını aldı. Olayda bir adaletsizlik varsa mağdur olan kişi hakkını yasal yollardan arar ve siz bunu intikam gibi nefret içeren bir kelimeyle nitelendiremezsiniz. İnsanları birbirine daha fazla düşman edip toplumu daha da karanlığa sürüklemekten başka bir işe yaramıyorsunuz.

Biraz büyüyün.

Ben o anlamada dememiştim ama sen bilirsin yani. İddaaların çok ciddi biraz dikkat et istersen. Tanımadığın insanlar hakkında yanlış konuşuyorsun.

Parayı yatırınca arkadaşın telefonu bozuldu ? %1 ihtimal.
Günlerce whatsap web den veya başka bir yerden yazamadı %1 ihtimal.
Her gün foruma girdi ama 100 kere etiketlendiği konudan haberi yok %1 ihtimal.
Ekran kartı satarken telefon çalıştı %1 ihtimal.
Ekran kartı satarken sadece 1 kişiye yazdı ve telefon geri bozuldu %1 ihtimal.
Hepsini birleştirince %0 ihtimal.

Arkadaş net hırsız konuda biri daha var referans olan o kişi de ya arkadaşı yada başka bir internet ve bilgisayardan yazdığı kendi üyeliği. Bu kadar net bir dolandırıcılığa karşı polyanna gibi yorum yazan varsa çok yakın zamanda o saf arkadaşları da birileri dolandırır.

Hırsız ve şeref yoksunudur. Bak nitelendirdim

İsterse 1 TL olsun dolandırıcılıktır bu, kargo eline düzgün şekilde dahi gelse başlat işlemlerini, ulan Türkiyede kimseye güvenmeyeceksin. Almanya'da adam ürünü gönderiyor test et havale geç diyor bide şunun yaptıgına bak.

Burada da bir şey satıyormuş belki telefon numarası doğrudur. Sonuçta orada da bir şeyler satıyormuş ve orada da Whatsapp üzerinden konuşmak istemiş acaba o olabilir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…