Hüseyin Ay Tarafından Dolandırıldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten hepsini çıkarttık hocam. Paylaştım bile buradan, etik olmadığını düşünüp geri kaldırdım.

Technopat'da 3000 mesaj yazıp "Halen daha internet aleminde kendini görünmez" zannetmesi oldukça şaşırttı beni. Bu arkadaş hiç mi bir şey öğrenememiş diye sormadım değil yani. Birde olayın karakter boyutu var; 750TL ile bozulan bir karakter var ortada

Bu tip vakalarda burnunun dikine gider böyle tipler, o burnu dümdüz olana kadar burnunun dikine gider. O da akıllanacak bu vesile ile, yapacak bir şey yok

Mutlaka bu konuyu takip ediyordur. Sen zaten son iyi niyetini gösterdin, aklı varsa aklını kullanarak davranacaktır. Yola gelmezse tüm bilgilerini paylaş - bir bakalım numarası kimin üzerine kayıtlıymış.

Buyrun o zaman Fazla durmaz kaldırırım tekrar. Sanırım babası veya abisidir.

Ben de kendisinden i5 2500k sistemi için konuşacaktım, iyi ki konuya denk gelmişim. 750 TL çok para olmasa bile günümüz şartlarında bunu kazanmak da hiç kolay değil. İnşallah hakkınızı arayıp işin peşini bırakmazsınız. @BilgisayarKurdu daha iyi bilir onlarca sayfalık dolandırıcılık konusunda konu sahibi vazgeçmişti. İnşallah siz böyle yapmaz, hakkınızı ararsınız. Geçmiş olsun.

Kesinlikle arayacağım. Zaten meşguliyet olarak, max. 2 saatimi alır. Sonrasını kendi düşünsün, uğraşsın.

Ah be kardeşim hiç mi haber izlemiyor okumuyorsun, bir şey alınıp satılırken başkasının hesabına para gönderilir mi? Şimdi sen her ne kadar yüzde yüz haklı olsan dahi kanun önünde ona para göndermemiş olduğun için hak talep etmen mümkün değil. Yani aslında para göndermediğin birinden paranı geri istemiş oluyorsun şu an. Bunun birebir aynısını ikinci el araç alım satımında çok yaptılar. Mağdurlar davalarla uğraşıp duruyorlar.
Peşini bırakma yine de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…