armas Gigapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 20 Nisan 2024 #11 Arel1 dedi: Hocam aradığım şarkı buna çok benziyor; Varmı buna benzer bir öneriniz? Genişletmek için tıkla... Ne olarak benziyor? Çalan enstrümanlar aynı mıydı? Söyleme şekli mi?
Arel1 dedi: Hocam aradığım şarkı buna çok benziyor; Varmı buna benzer bir öneriniz? Genişletmek için tıkla... Ne olarak benziyor? Çalan enstrümanlar aynı mıydı? Söyleme şekli mi?
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 20 Nisan 2024 #12 armas dedi: Ne olarak benziyor? Çalan enstrümanlar aynı mıydı? Söyleme şekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet tıpkı bunun gibiydi.
armas dedi: Ne olarak benziyor? Çalan enstrümanlar aynı mıydı? Söyleme şekli mi? Genişletmek için tıkla... Evet tıpkı bunun gibiydi.
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 24 Nisan 2024 #13 Geceler Kara Tren?
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #14 484334 dedi: Geceler Kara Tren? Genişletmek için tıkla... Yok hocam buda değil
Asmarde Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 1.390 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2024 #15 Var mıdır bu olma ihtimali ? Samanlıkta iğne arıyoruz gerçi ama olsun belki tutar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Var mıdır bu olma ihtimali ? Samanlıkta iğne arıyoruz gerçi ama olsun belki tutar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 24 Nisan 2024 #16 Asmarde dedi: Var mıdır bu olma ihtimali ? Samanlıkta iğne arıyoruz gerçi ama olsun belki tutar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ses tonu, söyleyiş tarzı, arkada ki fon müziği birebir aynısı resmen. Çok yaklaştık bence. Bu da değil maalesef hocam
Asmarde dedi: Var mıdır bu olma ihtimali ? Samanlıkta iğne arıyoruz gerçi ama olsun belki tutar Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ses tonu, söyleyiş tarzı, arkada ki fon müziği birebir aynısı resmen. Çok yaklaştık bence. Bu da değil maalesef hocam
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.119 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #17 @Arel1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olabilir mi?
@Arel1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olabilir mi?
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.489 Çözümler 2 26 Nisan 2024 #18 KorkmuşHamster dedi: @Arel1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ya, bu değil Sonunda buldum şarkıyı Bir edit daha izlemiştim, bir anda aklıma geldi oradan shazamla buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. Son düzenleme: 1 Mayıs 2024
KorkmuşHamster dedi: @Arel1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam ya, bu değil Sonunda buldum şarkıyı Bir edit daha izlemiştim, bir anda aklıma geldi oradan shazamla buldum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.