Hugo Boss Intense EDP alınır mı?

RitmicOfficial

Hectopat
Makaleler
6
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Bir günü çıkaracak kalıcılıkta, bir yere girince fark edilen, fresh ve 10 kişiden 9'unun kullanmadığı bir parfüm arıyorum. Hugo Boss Intense EDP sizce beklentilerimi karşılıyor mu? Kullanan kişiler yorum yaparsa sevinirim.

@iKayraOnur, @Mephistopheles

Son düzenleyen: Moderatör:
Hugo Boss baskın bir koku, ferahlık aradığınız için memnun kalmazsınız. İlkbahar da kullandığım birkaç parfümü sizle paylaşayım.
-Emporio Armani Stronger With You Intensely(seksi, maskülen bir koku).

-Armaf Club De Nuit Intense (Ferah, kalıcılık düzeyi orta seviyede)

-Givenchy Pour Homme EDT(gene baskın ferah bir koku, klonu çok alırken dikkat edin)

-Nicos Sculpture(önerimdir. Kalıcılık oranı güzel, ferah ve dışarıdan dikkat çeken bir koku)

• Hugo Boss Intense'e herkes fresh demiş ama karıştırıyor olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Hugo Boss Intense'e herkes fresh demiş ama karıştırıyor olabilir misiniz?
Hayır hocam kesinlikle ferah değil. Bir nebze İlkbahar da kullanılabilir hava çok sıcak olmadığı için, onun haricinde tamamen sonbahar/kış ayları için kullanıma uygun. Baskın ve agır bir koku oldugu için bu aylarda özellikle nemli havalarda bunaltır. Olumlu bir geri dönüş alamazsınız.

• Nikos Sculpture EDP mi önerirsiniz yoksa EDT mi?
Bu arada benim bahsettiğim parfüm;

Son düzenleme:
  • Nikos Sculpture EDP mi önerirsiniz yoksa EDT mi?

Bu arada benim bahsettiğim parfüm;
Konuda düz intense diye belirtmişsiniz, ufak bir iletişim sorunu yaşadık. Eau versiyonu şekerli, güçlü ve ferah bir kokudur, yayılımı başarılıdır fakat kalıcılık yönü zayıfır

Nikos Sculpture'i ise anlatmaya kelimeler yetmez, en iyi erkek parfümlerinden biri olabilir. Kalıcılık yönünden de fena sayılmaz. Tercih size kalmış.

Hugo Boss Intense derken hangisinden bahsediyorsunuz bilmiyorum ama kırmızı şişeli olup elma notalarını taşıyan Hugo Intense için yorum yapayım.

Bahar havalarında sıkıldığında fresh hissettiriyor ama çok sıcak havalarda sıktığınızda burnunuz çok yoruluyor. Bir günü çıkartabilir mi emin değilim ama 4-5 saat etkili yayılım sağlar diye düşünüyorum. Ayrıca düşündüğünüz kadar fresh de bir koku değil. Yazın o sıcağında kullanınca onu anladım mesela.

Tabii bir yere girince fark edilen, 10 kişiden 1'inin bile belki bilebileceği ama kullanmadığı bir parfümdür muhtemelen. Fiyatına göre tercih edilebilir. Eğer çok fresh bir koku arıyorsanız memnun etmeyebilir ama aşırı ağır da bir parfüm değil.

Hugo Boss Bottled serisinin kokularını çok karıştırıyorum ama diğer kokularına hakimim diyebilirim. Eğer sarımtırak şişede olan versiyonundan bahsediyorsanız tam bir fikrim yok maalesef.

Bundan bahsediyorum, dediğiniz gibi kırmızı şişe.
Yaz aylarında 2-3 fıs sıkılsa bile çok mu bayar? Yaz ayları için tercih edilmemeli mi sizce veya hem bahar hem de yaz ayları için bu fiyat bandında aradığım özelliklerde başka önerebileceğiniz bir parfüm var mı? Teşekkürler.

Son düzenleme:
Yaz aylarında serin esen havalarda yine 2-3 fıs sıkılabilir ancak ter akıtan sıcaklarda bayacağını düşünüyorum. Daha çok bahar ayları için önerilen bir parfüm zaten.

Hem yaz hem bahar için Salvatore Ferragamo Red Leather önerebilirim. Genel olarak parfümlerdeki turunç notalarına Terre'd Hermes'ten dolayı çok ısınamamıştım ancak Red Leather bu konudaki ön yargımı kırdı diyebilirim. Hem çok kullanan da yok, 1 yıldır falan kullanmama rağmen sadece geçen otobüste denk geldim. Onun harici muadiline kolay rastlanan bir parfüm değil. Kör alım için uygun olduğunu düşünmüyorum. Sephora ya da Boyner gibi bir yerden deneyebilirsiniz. Serinin grimsi mavimsi bir şişeye sahip olan ürünü de var. Onun kokusunu tam hatırlayamasam da o da fena değildi. Eklemekte fayda var, açılışındaki performansı 2-3 saat sonra kaybedip biraz diğer notalara kayıyor kokusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…