fourleafclover
Centipat
Bir zamanlar moda olan orman kokulu bir parfüm. Lavanta ve bergamot var içinde ve cezbedicidir. Ama boss Elixir öneririm şahsen.
Şu anda en yeni olmasına rağmen en çok satılanlar arasında. Kokusu çok yoğun ve 3 gün yapışıp kalıyor resmen size.Hocam Elixir nasıl peki notaları ve kış için kullanılır mı?
Hugo Boss the scent ailesinde le parfum veya Elixir öneririm. Unutmayın parfüm çok kişisel bir zevktir. Herkesin beğendiği, ödüller alan, övgüler alan nice parfümleri kokladığımda midemin bulandığını bilirim. Bu nedenle mutlaka kendiniz, eşiniz, sevgiliniz vs. varsa önce bir gidin birlikte bakın, beğenin. Elixir olanı Almanya'da denemiştim ama o an armani code eau de parfum (2024) serisi aldım. Koku bir süre üstümde durup 2 gün sonra hala koktuğunu ve güzel bir alt tonu olduğunu görünce dün gidip the scent Elixir'i de aldım.
Parfüm incelerken içeriği, kalıcılığı ile ilgili fikir almak istiyorsanız fragrantica ve parfumo Community'yi inceleyebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.