Hugo Boss Magnetic nasıldır?

fourleafclover

Centipat
Parfüm alacağım ama kokusunu ve tonlarını bilmiyorum. Hugo Boss magnetic kullanan birisi varsa bilgi verebilir mi ya da bir öneride bulunabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_2870.png
    IMG_2870.png
    144,6 KB · Görüntüleme: 28
Hugo Boss The Scent ailesinde Le Parfum veya Elixir öneririm. Unutmayın parfüm çok kişisel bir zevktir. Herkesin beğendiği, ödüller alan, övgüler alan nice parfümleri kokladığımda midemin bulandığını bilirim. Bu nedenle mutlaka kendiniz, eşiniz, sevgiliniz vs. varsa önce bir gidin birlikte bakın, beğenin. Elixir olanı Almanya'da denemiştim ama o an Armani Code Eau de Parfum (2024) serisi aldım. Koku bir süre üstümde durup 2 gün sonra hala koktuğunu ve güzel bir alt tonu olduğunu görünce dün gidip The Scent Elixir'i de aldım.

Parfüm incelerken içeriği, kalıcılığı ile ilgili fikir almak istiyorsanız Fragrantica ve Parfumo Community'yi inceleyebilirsiniz.

Hugo Boss the scent ailesinde le parfum veya Elixir öneririm. Unutmayın parfüm çok kişisel bir zevktir. Herkesin beğendiği, ödüller alan, övgüler alan nice parfümleri kokladığımda midemin bulandığını bilirim. Bu nedenle mutlaka kendiniz, eşiniz, sevgiliniz vs. varsa önce bir gidin birlikte bakın, beğenin. Elixir olanı Almanya'da denemiştim ama o an armani code eau de parfum (2024) serisi aldım. Koku bir süre üstümde durup 2 gün sonra hala koktuğunu ve güzel bir alt tonu olduğunu görünce dün gidip the scent Elixir'i de aldım.

Parfüm incelerken içeriği, kalıcılığı ile ilgili fikir almak istiyorsanız fragrantica ve parfumo Community'yi inceleyebilirsiniz.

Hocam Elixir ile le parfum arasında kaldım. Hangisi kış için daha iyi ve kalıcı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı