Elektronik Huion HS610 grafik tablet 1099 TL

xi4l_official

Centipat
Daha fazla  
Huion HS610 grafik tablet, son 1 yılın en düşük fiyatıyla yalnızca 1099 TL! Normalde 4000 TL civarında satılan bu tablet, hem amatör hem de profesyonel sanatçılar için ideal bir seçenek. 8192 seviyeli basınç hassasiyeti, geniş aktif alanı ve çok yönlü uyumluluğuyla çizim ve tasarım süreçlerinizi kolaylaştırın. Grafik tasarım ve dijital sanatla ilgilenenler için bu fiyat kaçırılmaz!

Fiyat ve detaylar için: Husion HS610 Grafik Tableti

1099 TL değil. Vergiyle birlikte 1428 TL.

Fiyatının öyle indirimli olduğunu vs. düşünmüyorum zaten olması gereken fiyatta zira vergi dahil fiyatını hesaba katarsak VK640 - A30 veya A50 gibi çok güzel modeller de var.

Şuan one by wacom kullanıyorum. Dediğiniz modellere geçmek mantıklı mıdır acaba? Biraz sıkıntılı çalışıyor bendeki.

Hocam doğrudur bir şey diyemem ancak diğer günlerde ortalama 4 bin TL'den satışları mevcut alacak arkadaşlar sadece kullanmayabilir ayrıca satabilirler de o yandan da bakabiliriz bence

Teşekkür ederim ama 1500-2000'den fazla çıkaramam hocam.

O halde Veikk A50 güzel bir tercih olacaktır hocam. Tabii model bazlı direkt öneriyi doğru bulmuyorum sitelerinden özelliklerine bakıp almanız daha doğru olacaktır zira biri diğerinden farklı ve daha iyi özelliğe sahip olabilir yine de genel olarak baktığımızda Veikk A50 fiyatına göre çok güzeldir.

Çok teşekkür ederim hocam.

Sepete ekleyince 2.168 TL oluyor. Ama yine de uygun fiyat bence, aynı fiyata XP-Pen Deco v2 aldım, buna göre özellikleri daha kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…